“Поведінка часто доводила батьків до легкої істерики”: Юрій Горбунов поділився історією зі свого дитинства

Український телеведучий Юрій Горбунов показав шанувальникам світлини зі свого дитинства, а також розповів чутливу історію зі свого минулого.

Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов активно веде соціальні мережі. На своїй сторінці в instagram чоловік часто висвітлює своє світське та особисте життя. Цього разу, Юрій пригадав зворушливу історію з дитинства та вирішив поділитися нею з підписниками.

Юрій Горбунов поділився чутливою історією зі свого дитинства
Юрій Горбунов поділився чутливою історією зі свого дитинства

На чутливі спогади телеведучого наштовхнула осіння погода. Ідучи з роботи додому, у вікно своєї машини Горбунов спостерігав за падаючим з дерев листям та згадав шкільні роки. Юрій стверджує, що у дитинстві був дуже непосидючим та частенько доводив батьків до істерики. А батьківські збори були справжнім випробуванням для юного шибеника. Проте, хитрий хлопець, завжди міг викрутитися з неприємної ситуації.

Юрій Горбунов поділився чутливою історією зі свого дитинства
Юрій Горбунов поділився чутливою історією зі свого дитинства

Одного разу, Юрій з нетерпінням чекав маму зі зборів. Він розумів, що вчителько обов’язково розповість про його поведінку та погані оцінки з математики. Тож, вирішив діяти. Дочекавшись слушної миті, він вирушив зустрічати маму. Погода була слушна, йшов проливний дощ. Юнак взяв велику парасольку та вирушив до школи. Він був єдиним, хто здогадався зустріти маму з парасолькою.

Юрій Горбунов поділився чутливою історією зі свого дитинства
Юрій Горбунов поділився чутливою історією зі свого дитинства

Мама неслуха була дуже зворушена вчинком сина, тож, жінка відразу пробачила хлопцю недоліки у навчанні та поведінці. Вона ніжно пригорнула Юрія до себе та назвала його найкращим сином у світі.

“Все що там про тебе наговорили, це все дрібниці! Ти у мене найкращий!” – згадує Горбунов слова матері.

За словами телеведучого, цей випадок з дитинства назавжди викарбуваний в його пам’яті. Допис чоловік доповнив знімками зі шкільних років. Старих фото юнак щиро посміхається в об’єктив.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.