“Мив туалети у Німеччині”: в оточенні Олега Винника розповіли про його життя після виїзду за кордон

Олег Винник, який втік з України 2 роки тому, досі не знайшов взаєморозуміння зі своїми співвітчизниками, але далеко не всі розділяють дану позицію.

Після 24 лютого український шоу-бізнес здебільшого сфокусував усі свої зусилля та вплив на інформаційній підтримці своєї батьківщини, а також на власних фінансових можливостях. Артисти вже півтора року активно гастролюють, дають благодійні концерти, гроші з яких жертвують.

В оточенні Олега Винника розповіли про його життя

Олег Винник
В оточенні Олега Винника розповіли про його життя

Втім, Олега Винника серед цих знаменитостей видно не було. Якщо перші декілька місяців аудиторія займалася своїми справами, то згодом почала активно критикувати виконавця та ділитися здогадками на рахунок того, що він просто втік. Після цього юристи артиста одразу ж вийшли на зв’язок та пояснили, що він нібито хворіє і проходить реабілітацію за кордоном. Втім, місяці йдуть, а повелитель вовчиць не повертається.

У зв’язку з цим обговорюють, що на виконавця вже не чекають, а його кар’єра опустилася на саме дно. При цьому далеко не всі погоджується з думкою аудиторії на рахунок того, чи варто засуджувати зірку за подібну лінію поведінки. І часто на його сторону стають саме захисники.

“Олег Винник виріс при українському товаристві обмежено зрячих людей. Перший свій гонорар він витратив на те, щоб повернути матері зір. І тоді, коли він мив туалети у Німеччині, його доля нікого не цікавила. До того як почати співати у мюзиклах, він мив туалети”, – заявив знайомий зірки.

При цьому він підкреслив, що Олег Винник пожертвував немислимо суму коштів на те, щоб допомогти вибороти незалежність України. І спілкуватися з ним найкращими представниками суспільства йому також доводилося. Виявляється, зірка став жертвою аферистів.

Єдиною помилкою, за думкою його знайомого, є те, що він не відчув те, що відчувають усі українці, а тому не зміг правильно піднести себе в інтерв’ю.

Нагадуємо, що Олег Винник дав інтерв’ю півроку тому, і нарвався на небувалий хейт за усе сказане. У цій розмові він зізнався у тому, що таки одружений і має сина. Свій діагноз він не розкриває.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.