Вже не молода: Оля Полякова після госпіталізації прокоментувала своє здоров’я та похизувалась новим хобі

Популярна співачка Оля Полякова розказала, як важко перенесла нещодавнє захворювання, після якого вирішила змінити свої звички та викреслити з життя хейтерів.

Відома українська співачка Оля Полякова, вперше після госпіталізації прокоментувала свій стан. Нещодавно, перед виходом на сцену Львова, виконавці стало погано. Жінку довелося відвести до лікарні, де спеціалісти надали блондинці необхідну допомогу. Проте, виступати артистці суворо заборонили.

Оля ж, не послухала лікарів та вже наступного дня сяяла у музичному моноспектаклю “Моє коріння” на одній зі сцен столиці. Жінка вкотре вразила шанувальників талантом та, попри хворобу, мужньо вистояла весь виступ.

Оля Полякова розповіла про стан свого здоров'я
Оля Полякова розповіла про стан свого здоров’я

У своєму Instagram, зірка розповіла про свій стан після хвороби. Вона розуміє, що вік бере своє. Якщо раніше, співачці потрібно було 3 дні, щоб впоратися з застудою, або вірусом, зараз жінка хворіла цілий місяць. Але так і не змогла повністю видужати. Її досі переслідує кашель та нежить.

Томі зірка вирішила переосмислити своє ставлення до здоров’я та змінити деякі звички. Оля вирішила викреслити зі свого життя хейт. Вона не хоче більше бачити та читати негативні коментарі в її адресу, або в адресу близьких.

“Від сьогодні я буду блокувати все і всіх що мені не потрібно читати, так що як що вам важливо бути зі мною в моєму просторі будьте чемні та добрі! Бережу себе, а ви бережіть себе!” – повідомила Оля.

Оля Полякова розповіла про стан свого здоров'я
Оля Полякова розповіла про стан свого здоров’я

Підписники підтримали Олю. Вони згодні, що деякі люди не через те, що несила вплинути на війну та ситуацію в країні виливають весь біль на публічних людей.

“Ви дуже яскрава особистість, це Ви й самі знаєте, але публічних людей багато, але поєднувати в собі сильний вольовий характер і одночасно бути еталоном краси для багатьох жінок, мати багато можливостей при цьому зберегти людяність та добре серце, вдається далеко не кожному!”, “Згодна на 100%, людям важко і вони чомусь завжди відігратися на публічних людях!Бережіть себе, Ви чудова”, – написали шанувальники співачки.

Оля Полякова розповіла про стан свого здоров'я
Оля Полякова розповіла про стан свого здоров’я

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.