Мартиновську забув: Ярославський обсипав Злату Огнєвіч знаками уваги, щоб вона перестала бути Холостячкою

Український шеф-кухар Володимир Ярославський вже неодноразово публічно проявляв цікавість до артистки Злати Огнєвіч. Якщо раніше це були лиш коментарі у соц. мережах, то зараз зірки врешті зустрілись

Особисте життя Злати Огнєвіч

У 2021 році співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею романтичного реаліті-шоу “Холостячка-2”. Знімання сезону тривало 12 тижнів, тож протягом цього часу 25 чоловіків змагалися за серце молодої артистки. За результатами проєкту, перемогу здобув підприємець Андрій Задворний. У фінальному епізоді, на пропозицію чоловіка, Злата відповіла “так”. Тож, після проєкту, щаслива пара продовжила свій роман.

Проте стосунки тривали лише 1,5 місяця. Ініціатором розлучення був Задворний. Чоловік зізнався, що не має почуттів до зірки. А згодом ділився, що й сам не розумів чому так сталось.

“Це був шок. Я і кричала, і плакала. Це такий момент, коли по моєму серцю проїхалися бульдозером, – коментувала Огнєвіч.

Володимир Ярославський і Злата Огнєвіч засвітилися разом
Володимир Ярославський і Злата Огнєвіч засвітилися разом

Огнєвіч про закиди

Наразі Злата не розголошує деталей свого особистого життя. На подкасті в Олега Френди співачка чітко зазначила, що “щастя любить тишу”. А також висловила обурення, щодо закидів від користувачів. Мовляв, вона у 37 досі незаміжня та не має дітей.

“Чого лізти з цими запитаннями? Яка вам справа, чого в мене досі немає дітей? Коли прийде час – вони з’являться або інших няньчитиму”, – наголосила артистка.

Що об’єднує Огнєвіч та Ярославського

Зіркам шоубізу часто приписують романи. Причиною стають публічні чи віртуальні взаємодії та спільні проєкти. Суддя кулінарного реаліті-шоу “МастерШеф” Володимир Ярославський неодноразово проявляв цікавість до “холостячки” Огнєвіч.

Володимир Ярославський і Злата Огнєвіч засвітилися разом
Володимир Ярославський і Злата Огнєвіч засвітилися разом

Попри те, що чоловіку вже кілька років приписують роман з колегою Ольгою Мартиновською, він продовжує задаровувати інших медійних жінок компліментами. Раніше шеф-кухар залишав коментарі під дописами Злати у Instagram, а днями зірки нарешті зустрілись у реальному житті.

Огнєвіч опублікувала Insta-storie з розкішним букетом, а згодом розсекретила особистість залицяльника. Як виявилось, Ярославський запросив співачку на спільний кулінарний проєкт.

“Інтригу розкрито, квіти від неймовірного Вови Ярославського. Ух, знімаємо дуже смачний контент! Я би сказала: Дольче Віта в усій красі. Скоро побачите)))”, – йшлося в описі.

Володимир Ярославський і Злата Огнєвіч засвітилися разом
Володимир Ярославський і Злата Огнєвіч засвітилися разом

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.