“У мене був ботокс”: 37-річна Оля Цибульська зізналася, які робила уколи краси – тепер виглядає на всі 20

Українська артистка Оля Цибульська вперше зізналася, які пережила уколи краси. Співачка не соромиться цього та відверто розповіла прихильникам про свій досвід.

37-річна співачка та ведуча Оля Цибульська входить до списку українських знаменитостей, які можуть показати своє обличчя без макіяжу. Вже не раз фани зірки помічали, що артистка виглядає молодо, а її шкіра завжди має доглянутий та свіжий вигляд.

Оля Цибульська
Оля Цибульська зізналася, які робила уколи краси

До слова, один з користувачів соціальної мережі Instagram вирішив поцікавитися в Цибульської, які вона робила уколи краси та ставлення до них. Оля відверто розповіла, які втручання у свою красу вона пережила:

“В мене був ботокс, в лоб колись. Вже він вийшов, як бачите, весь. Була біоревіталізація, але я після неї дуже довго заживаю, тому я нічого не роблю, а просто сміюся і ніхто не помічає мої зморшки”.

Оля Цибульська зізналася, які робила уколи краси

Очевидно, що співачка має позитивне ставлення до втручань у природну красу, оскільки сама пережила ряд процедур, але, імовірно, не зловживає цим. На обличчі у знаменитості все виглядає природно, а ще Цибульська обожнює доглядові процедури, які добре відображаються на стані шкіри.

Нагадуємо, нещодавно артистка розповіла про свій складний емоційний період. Як зізналася Оля, вона зверталася за допомогою до спеціалістів, адже своїми силами відчула, що не впорається.

В період глибокої депресії, з якою спочатку не впоралися психологи, займалися психіатри. Зазначила, що цей стан повної апатії, в який не відчуваєш смак життя. Своєю історією Цибульська надихнула фанів, що завжди є вихід зі складних життєвих ситуацій.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.