Ведучий “СуперМами” Дмитро Карпачов потрапив у гучний скандал: глядачі не стримують своїх емоцій

Новий сезон популярного шоу сповнений скандалами. Сварку через проплачений фінал, замінило обурливе рішення ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

Відоме на всю країну шоу “СуперМама” на екранах вже 7 сезонів. Воно завоювало популярність вже з перших випусків. Проте, й без скандалів не обходиться. Чому ж лютують шанувальники проєкту?

Глядачі обурені поведінкою психолога
Глядачі обурені поведінкою психолога

“СуперМама”, це реаліті-шоу, яке створене, щоб ознайомити суспільство з різними методами виховання дітей та побудови сім’ї. Для цього, кожного тижня 4 матусі з певного міста зустрічаються, щоб поділитися своїм досвідом. Зазвичай редактори проєкту підбирають зовсім різні моделі родини та поведінки та зіштовхують матусь з абсолютно різними поглядами та пріоритетами. Тому, нерідко на знімальному майданчику виникають сварки. Одного разу навіть була бійка.

Проте, цього разу скандал виник через незмінного ведучого, психолога та спеціалісту з дитячої психології Дмитра Карпачова. У фіналі, він просто не захотів визначати переможницю.

Шанувальники обурені новим випуском СуперМами
Шанувальники обурені новим випуском СуперМами

За звання СуперМами боролися:

  • 20-річна Богдана, яка народила у 15;
  • 28-річна Юлія, яка самостійно розвиває дитину, використовуючи підручні матеріали;
  • 33-річна Маша, яка подарувала квартиру 3-річній доньці;
  • 29-річна Наталія, яка самостійно виховує доньку після смерті чоловіка.

У фіналі шоу, Карпачов розкритикував усіх мамусь та заявив, що не бачить серед них супермаму для своїх дітей. Тому, за рішенням психолога, його 10 балів не отримає ніхто. Крім того, за результатами оцінювання одне одного, дві жінки набрали рівну кількість балів, тож переможницю мав би визначити ведучий. Але він не став цього робити. Вперше за історію проєкту, срібний браслет залишився у без власниці.

Дмитро Карпачов розлютив глядачів СуперМами
Дмитро Карпачов розлютив глядачів СуперМами

Шанувальників неабияк обурила поведінка Карпачова. В коментарях до відео вони залудили його рішення та запропонували замінити експерта.

“Карпачов зламався, несіть іншого. Останні випуски він що попало радить”, “Карпачов у другому випуску “мізогінія це погано, мамки токсичні, тикають носом 15-річну маму віком”. Карпачов у 4 випуску “ну, по-перше, Ви надто молода, щоб бути супермамою…””, “СТБ пора міняти психолога, бо шось тут не те”, – написали під відео.

Дмитро Карпачов розлютив глядачів
Дмитро Карпачов розлютив глядачів

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.