Привітання Володимира Зеленського з Днем Незалежності України: “Вільний народе незалежної країни” (Відео)

Сьогодні, 24.08.2023 Україна відзначає свій 32-й рік незалежності. І цей рік є переломним, важливим, складним, страшним та водночас сміливим, відважним та єдиним.

Вже півтора року кожен українець щовечора чекає звернення від президента, адже саме там він каже неймовірно потрібні і важливі слова. Володимир Зеленський привчив народ з нетерпінням чекати нових фактів про війну, про пройдений день і його наслідки кожного дня.

Це єдиний президент, який вибудував настільки міцну і щиру комунікацію з народом. І сьогоднішній день не став виключенням. Володимир вже встиг по-особливому звернутися до кожного з нас зі словами подяки та привітати з Днем Незалежності України.

“Свято сильних людей. Свято гідних. Свято рівних. Українців та українок. Усіх в усій нашій державі. Це цінність для кожного з нас, і за це ми боремось” – звернувся пан президент до українців.

Насправді це звернення і привітання є неймовірно особливим, адже Володимир виділив всіх, як окремо, так і разом, оскільки кожна людина важлива для нього, її життя в вільній державі – це і є сенс боротьби з ворогом. І саме нам, сильним і вільним духом людям, президент присвятив свої щирі вітання.

Звісно, пан Зеленський виділив окремі професії, які найбільше за всіх розуміють, що таке фронт, боротьба, любов до рідної землі, сміливість і готовність віддати своє життя – це наші воїни, електрики, лікарі та інші важливі люди.

“Важливий кожен, хто робить так, аби це слово могло бути сказаним і почутим. Хто забезпечує в країні зв’язок, зв’язок між людьми і це більше, ніж просто комунікація, це зв’язок із життям” – заявив Володимир.

Незалежна Україна
Привітання Володимира Зеленського з Днем Незалежності України

Також президент України подякував загиблим героям, які віддали своє життя заради свободи нашої української землі. Він виділив якості, які бачить в очах наших захисників

“Броня людяності, броня щирості”

Також пан президент не забув і про сміливі досягнення українських дітей, які збирають гроші на допомогу ЗСУ, які відважно живуть та навчаються в Україні під час тривог, ракетних обстрілів та вибухів.

Звісно, подяка пана президента дійшла й до матерів та батьків кожного українського воїна. І до тих матерів, які оберігають своїх дітей і були вимушені виїхати за кордон на невідомий термін.

А ще артистам, волонтерам, культурним діячам, спортсменам, простим жителям, які не тікають і терплять все, адже це вже подвиг. Всім тим, хто щодня працює і тримає на рівні економіку, всім тим, хто просинається і засинає в Незалежній Україні.

Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє
Володимир Зеленський дивиться у світле майбуинє України

А всі ми, без виключення маємо щиро подякувати нашому сміливому і відважному президенту, який з перших днів повномасштабної війни бореться за нас, не боїться казати правду у вічі тим, хто юлить чи боїться нашого ворога. Пан Зеленський найкращий і найсміливіший президент за всю історію незалежної України. І ми маємо цінувати це.

Схожі статті

Їй вже 42: як склалася доля і як сьогодні виглядає українська дівчинка-мауглі Оксана Малая (ФОТО)

Свого часу історія знаменитої дівчинки-Мауглі вразила всю країну, а обличчя героїні тисячі сюжетів знали абсолютно всі. Що з нею стало після отримання такої слави?

Народила в 11 і в 14: як склалася доля наймолодшої мами України та як сьогодні виглядають її діти (ФОТО)

20 років тому Надія Гнатюк стала наймолодшою матір'ю в країні. Дівчина народила малюка в 11 і одразу ж стала знаменитістю на батьківщині. Як вона поживає зараз?

Їм скоро буде по 8 років: як склалася доля і як сьогодні виглядають одеські п’ятернята та їхня мама (ФОТО)

2016 року в мережі прогриміла новина про те, що в Одесі жінка народила 5 дітей. Про неї знімали безліч сюжетів, писали на різних платформах, але щастя йшло за руку з бідою.

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто має право на відстрочку, електронні повістки та що буде з ухилянтами

Український уряд вніс новий законопроєкт до Ради, який стосується мобілізації, обмежень по відношенню до ухилянтів та відстрочки. Детальніше в нашому матеріалі.

У Kyivstar стався збій. Компанія прокоментувала несправності і розповіла, як налагодити звʼязок та інтернет

Представники оператора "Київстар" офіційно повідомили про масштабний збій у системі та розповіли, як можна обійти його і налагодити у телефоні зв'язок.

Водії, будьте пильними: змінилося важливе правило дорожнього руху в Україні. Що тепер під забороною?

На жаль, багато керманичів нехтують правилами зупинки свого авто. Вони не замислюються над тим, що невірно припаркований автомобіль створюватиме перешкоди іншим учасникам дорожнього руху