Блог

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Slavia розповіла, чому не захотіла вінчатися з Dzidzio
Slavia розповіла, чому не захотіла вінчатися з Dzidzio

Інтерв’ю колишньої дружини Дзідзьо Славії набрало чимало переглядів. Однією з причин було не бажання Михайла вносити особисте життя на публіку. Відповідно, фанати майже нічого не знали про його сім’ю і не здогадувалися, що відбувається.

Хіба що після зізнання славі фанати обговорювали їхні можливе розлучення. Адже це було найбільш логічним висновком. Навряд виконавець пробачив би своїй коханій усе почуте.

Slavia розповіла, чому не захотіла вінчатися з Dzidzio

Пізніше він заговорив про розставання на всю країну. Славія зізналася, що дізналася про розрив з його коментаря Катерині Осадчій. Ольга Цибульська на той момент підтримала свого кума і також висловилася на рахунок Славії. Тоді конфлікт між ними досяг свого апогею. Але незабаром зійшов нанівець. Пара розійшлася, майно не ділила. У якості відступних Славія отримала розкішну квартиру.

Після цього вона дала додатковий інтерв’ю, в якому зробила декілька приміток. Зокрема, вона згадала, що мала шанс не вийти заміж за Михайла. Мовляв, все складалося наче проти. Окрім того, вона пізніше відмовилася від вінчання. Вони збиралися взяти церковний шлюб, але в якийсь момент Ярослава вирішила, що необхідно відтягнути цей момент. Врешті-решт, ніякого вінчання не відбулося.

З класичним весіллям також стався казус. Славія хотіла прикрасити стіл хвойними рослинами і через це витратила забагато часу та запізнилася на власне свято. Втім, разом пара була майже 20 років, починаючи з юності і до 2021-го.

Музичну кар’єру вони розпочинали разом, але згодом стало зрозуміло, що їхні дороги мають розійтися. Далі Михайло у цьому питанні допомагав Кузьма Скрябін. Ярослава вже стала домогосподаркою, і хоча хотіла дітей та музичну кар’єру, не змогла реалізувати жодна з цих бажань. Довелося публіці пояснювати і цей момент. Пізніше Славія зізналася, що вони з Михайлом ніколи не говорили про дітей, і вона зробила висновок про його небажання стати батьком через мовчання чоловіка.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

Тіна Кароль висловилася про своє друге заміжжя
Тіна Кароль висловилася про своє друге заміжжя

Свої стосунки з Євгеном Огіром Тіна Кароль довго не афішувала, але врешті-решт таки розповіла вона там, що таємно вийшла заміж за нього на Мальдівах. Тоді мало хто розумів, що на пару чекатиме згодом. Такі випробовування приготовані далеко не для кожної людини, що вже казати про те, скільки сили необхідно, аби їх пройти.

Тіна Кароль висловилася про своє друге заміжжя

39-річна Тіна Кароль похизувалася успіхами своєї нової пісні
Тіна Кароль висловилася про своє друге заміжжя

Через декілька років після їхнього весілля стало відомо про смерть чоловіка. Євген помер від онкології. Стан продюсера пара не приховувала. Ба більше, вони навіть давали разом інтерв’ю, коли Євген вже значно схуд і відкрито говорив про свій рак. Він помер у німецькій лікарні без дружини біля свого узголівʼя. Саме так він хотів піти з життя.

Тіна Кароль дізналася про кончину свого чоловіка перед початком концерту, і добре розуміла, що він навмисно її попросив його зіграти, ане залишитися з ним.

Після Євгена у Тіни залишився маленький син Веніамін, якого вона ростила та виховувала самостійно. Заради Веніаміна вона приймала у своєму будинку позашлюбного сина свого чоловіка і увесь свій біль вкладала в творчість.

Хоча ціна прекрасно знається на піарі, вирішила, що наступні стосунки вона афішувати не буде. Про це вона розповіла не так давно. На запитання підписників на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram щодо заміжжя та весілля, Тіна Кароль чесно відповіла, що не збирається розповідати про це шанувальникам. Мовляв, залишиться в секреті. Після цього преса почала підозрювати, що можливо ціна вже давно знайшла нове кохання, але не поспішає навіть натякати на свій новий статус дружини.

Тіні у свою чергу навіть не потрібно підливати олії у вогонь, адже полум’я вже запалилася, а публіка навіть не знає що й думати. Хіба що у такому випадку залишається побажати артистів великого кохання та гармонії в родині.

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля з новим бойфрендом
Соломія Вітвіцька відгуляла весілля з новим бойфрендом

Після розлучення Соломії Вітвіцької з режисером Владом Кочатковим здавалося, що ця історія ще буде тривати довго. Екс-пара поводилася доволі злагоджено і все ніяк не могла розстатися фактично. Хоча шанувальники бажали ведучий усього найкращого, здебільшого також мріяли почути про те, що вони з колишнім чоловіком помирилися. Але все ж таки їхні дороги розійшлися.

Влад поступово почав зникати з оточення Соломії, а в її житті з’явився інший. Мова йде про військового Олексія Ситайла, який раніше займався бізнесом.

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля з новим бойфрендом

Соломія Вітвіцька після розлучення з Кочатковим показала свого малюка публіці
Соломія Вітвіцька відгуляла весілля з новим бойфрендом

Новина про новий роман ведучої одразу обросла скандалом. Її звинуватили у тому, що вона нібито зустрічається з одруженим. Зірка не стала чекати довго, одразу вийшла на зв’язок та спростувала дану інформацію. Більше дана тема не піднімалася в мережі.

Вітвіцька тим часом все більше і більше інтригує публіку стосунками з новим обранцем, адже стає зрозуміло, що в них все дуже серйозно. Закохані з’являються на святах своїх родичів, проводять разом найважливіші дні і навіть відвідують весілля.

Так, днями Соломія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій, на яких продемонструвала свій образ для торжества друзів-військових. Телеведуча порушила правила і постала на святі у білі шовкові сукні, а доповнила образ прикрасами з перлин. Тому на весіллі сама виглядала як наречена.

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля з новим бойфрендом. Скріншоти особистої сторінки зірки

Судячи з усього, Олексій Ситайло був присутнім лише на реєстрації шлюбу, а от на вечірці вже не з’явився. Соломія тим часом прекрасно проводили час і також поділилася великою кількістю знімків з подругами. Хтозна, можливо це можна вважати хорошою прикметою, і незабаром ми дізнаємося про весілля ведучої?

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катя Осадча показала, як виглядає її середній син
Катя Осадча показала, як виглядає її середній син

Як відомо, декілька років тому Катя Осадча стала багатодітною матір’ю. Такого повороту подій мало хто очікував. Однак, як з’ясувалося згодом, і для телеведучої це була раптова новина. Виявляється, з Юрієм Горбуновим вони третю дитину не планували.

Якраз у той період часу старший син зірки Ілля вступав до вищого навчального закладу. Народження маленького Данила він не застав, але приїхав пізніше побачити маленького братика. Іван же став свідком усього, що відбувалося і взяв на себе роль старшого брата.

Катя Осадча показала, як виглядає її середній син

Телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча показала, як виглядає її середній син

І хоча зовсім нещодавно здавалося, що Іван сам дуже маленький, йому вже 8-й рік, він дуже швидко росте і змінюється. І так само, як Ілля надзвичайно схожий на свою матір. Нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр, на якому показала, як проводить час із середнім сином.

Катя Осадча показала, як виглядає її середній син. Скріншот особистої сторінки зірки

На кадрі матір та син знаходяться на катері та відпочивають на лежаках. На тлі розкішна сонце, блакитна вода, зелені дерева. Іван трохи повернувся у сторону своєї матері і дивиться на неї. Його золотаве волосся відблискує, а на шкірі помітна легка засмага.

Кадр, судячи з усього, зробив Юрій Горбунов, який як правило бере участь у відпочинку сім’ї і ніколи не пропускає таких важливих подій, які допомагають налагодити спілкування, а також підвищити рівень довіри в родині.

Варто зазначити, що старший син телеведучої хоче повернутися до України після навчання в штатах. Хлопець мрія зробити свій внесок у розвиток Батьківщини і не приховує цього. Втім, попереду в нього роки і роки навчання за кордоном. Тим часом Іван лише на початку свого шляху в отриманні освіти, але все більше нагадує свого брата.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко
Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко

Усі шанувальники творчості Камалії прекрасно знають, як довго вона мріяла стати матір’ю, і як багато працювала над тим, аби мати можливість виносити дітей. Врешті-решт, їй довелося звертатися до американських лікарів, які провели їй операцію, а також вдавалася до процедури екологічного запліднення.

В результаті, через 10 років боротьби за щастя материнства артистка народила двох прекрасних дівчат-двійнят. Хоча спочатку вони були дуже схожі між собою, з часом виникає велика різниця у їхній зовнішності і вже зараз помітно, що одна вдалася у матір, а інша батька.

Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко

Камалія показала, як змінилися її доньки від Захура після від'їзду з України
Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко

Тому так сталося, що в родині мільярдера молодша дочка потихеньку почала ставати копією своєї старшої сестри Тані, що народилася від іншого шлюбу та іншої матері.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна
Дочка Мохаммада Захура Тетяна

Цікаво, що з нею у співачки взагалі не склалися свого часу стосунки. Між жінками дуже маленька різниця у віці. Тому свою мачуху Таня прийняла далеко не із захватом.

І хоча здавалося, що їх розділяють кілометри, окрім відсутність взаєморозуміння, доля склалася таким чином, що їм довелося зіштовхнутися.

Зокрема, мільярдер евакуював двійнят до Лондона у будинок їхньої старшої сестри, її чоловіка та дітей. Пізніше приєдналася і співачка, але одразу розповіла про те, що їй там раді не були. Конфлікт розгорівся через різні позиції на рахунок росіян. Сама Таня має російське коріння, а її матір проживає в російській федерації. Це стало причиною для сварок, а пізніше співачка вирішила розлучитися з Мохаммадом, так як він не захотів її підтримувати.

Хоча подружжя залишається в хороших стосунках, артистка не приховує, що насправді має образу за цей випадок, із цим вже зробити нічого не можна. Але тим часом вона повністю надає будь-яку підтримку та допомогу колишньому чоловіку і нині вони заради дітей продовжують спілкуватися і навіть не розповідають їм про розлучення.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Олександр Пономарьов прокоментував чутки про народження в нього дитини
Олександр Пономарьов прокоментував чутки про народження в нього дитини

Коли двоє талановитих артистів з’являються на одній сцені, публіка одразу проявляє підвищений інтерес. Особливо, коли зірки протилежної статі. Тоді з’являється простір для того, аби додумати романтичну історію про їхні стосунки. Зараз шанувальники не тільки пліткують про своїх кумирів, але навіть складають цілі фанфіки в мережі.

Олександр Пономарьов прокоментував чутки про народження в нього дитини

Свого часу дуетная композиція Олександра Пономарьова та Марія Яремчук наробила навіть більше шуму ніж очікувалося. Особливості через те, що знаменитостей підозрювали у любовному зв’язку.

Аудиторії здалося, що між спадкоємицею Назарія Яремчука та золотим голосом України дійсно є іскра. І в якийсь момент співак вирішив трохи поглузувати і заявив у своєму інтерв’ю: “У нас роман”

Згодом у Марія Яремчук спитали, чи це правда, і вона одразу ж спростувала слова свого колеги, заявивши, що ніякого роману немає. Окрім того, на обличчі зірки читалося певне роздратування. Олександр уже у своєму наступному інтерв’ю заявив, що це був всього лиш жарт, і судячи з усього, вдалий, так як усі в нього повірили.

Справа в тому, що про роман в нього питали у День сміху, і таким чином зірка вирішив трохи по бешкетувати. Хто міг знати, що ці три слова неабияк вплинуть на майбутнє обидвох знаменитостей.

Хоча новина про їхній зв’язок була спростована, публіка все одно вважала, що між ними щось може бути. Марія Яремчук тим часом завершила музичну кар’єру і зникла з радарів. А коли з’явилася новина про появу в її родині малюка, то роль батька одразу ж приміряли на Олександра Пономарьова. Пішли чутки, що саме він став татом.

До речі, татом він таки став, але хрещеним. Особистість реального батька дитини Марія Назарівна не розкриває і навряд це колись зробить. На чутки про батьківство Пономарьова вона також спочатку не реагувала, але коли до коментарів доєднався її рідний брат, то вступила у дискусію.

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Олександр Усик показав, як плив у Монако на велосипеді
Олександр Усик показав, як плив у Монако на велосипеді

Відомий на весь світ боксер Олександр Усик готується до реваншу з Тайсоном Ф’юрі, який заплановано на 21 грудня 2024 року. Проте, судячи з усього він знаходить час, аби не тільки тримати себе в формі, а й насолоджуватися життям.

На його сторінці в Instagram, з’явилося цікаве відео, на якому, спортсмен долає 180-кілометрову дистанцію морем. Проте, для цього він образ зовсім несподіваний вид транспорту.

На відео видно, що Усик осідлав велосипед, проте не звичайний, а водний. Такий транспорт оснащений педалями, як і звичайний велосипед, але, щоб він міг утримуватися на воді, конструкція оснащена додатковими елементами. Як зазначив боксер, таким чином він вирішив подолати шлях від Кальві до Монако.

“У дорозі з Кальві до Монако”, – підписав відео Олександр.

Олександр Усик показав, як плив у Монако на велосипеді
Олександр Усик показав, як плив у Монако на велосипеді

Виявляється, що водні велосипеди, це дуже популярна розвага для прогулянок морем. Звісно, транспорт потребує ідеальної погоди. Уявляєте, що буде з такими велосипедистами в шторм? Проте, Усику пощастило. Лігурійське море неначе піддалося спортсменові.

Поруч з боксером курсують дві яхти, проте Усик не дає їм відірватися. Чоловік тримає гідний темп та завзято крутить педалі. Виглядає все так, ніби він просто розважається. Та чи все так просто, як здається?

Нагадаємо, нещадно Олександр показав досягнення своїх синочків. Хлопчики перейняли тягу до спорту від батька, й хоча обрали інший вид боротьби, вже встигли досягнути перших успіхів та завоювати перші медалі. Усик неймовірно пишається дітьми та вірить в їх величне майбутнє.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син Дмитра Коляденка розповів про свою нову роботу
Син Дмитра Коляденка розповів про свою нову роботу

Олена та Дмитро Коляденки відомі всій країні своїми талантами до танців. Проте, їх єдиний син вирішив піти іншим шляхом та знайшов себе в музиці. Пилип став співзасновником гурту  “Kadnay” і засновник творчої спілки “Phil it”. Однак, сьогодні чоловік вирішив змінити студію звукозапису на шкільний клас.

Виявляється, чоловіка запросили спробувати себе у ролі шкільного вчителя. Ба більше, пропозиція надійшла від школи, у якій колись навчався Пилип. Тому, музикант не зміг відмовитися та згодився на професію вчителя. Тепер, чоловік навчатиме 5-7 клас музичному мистецтву.

“Я викладач музики. Здебільшого дуже відповідальний, важливий і приємний час для мене. Дуже вдячний своїй школі за таку довіру й повагу до мене”, – розповів артист у коментарі для “ЖВЛ“.

Пилип Коляденко розповів про свою нову роботу
Пилип Коляденко розповів про свою нову роботу

Коляденко зізнався, що для нього, це дуже відповідальний крок в житті. Адже від цього залежить не тільки його ставлення, як особистості, але й сприйняття дітей української та закордонний музики. Для артиста важливо, щоб його учні навчилися розрізняти якісну роботу від халтури. Ба більше, чоловік запевняє, що допоможе кожному охочому створювати власні шедеври.

“Намагаюся їх привчити правильно, культурно й музично слухати все, що відбувається взагалі у нас в Україні та за кордоном. Я намагаюся їх закохати в якісну українську музику”, – пояснив Пилип.

Пилип Коляденко розповів про свою нову роботу
Пилип Коляденко розповів про свою нову роботу

Від основної праці, Коляденко не відмовився. Чоловік планує поєднувати її з новою роботою. Тому, його проєкти існуватимуть й надалі. Сподіваємося, що в Пилипа досить часу та досвіду, щоб якісно поєднувати свою діяльність.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська розповіла про свого чоловіка Валентина
Наталія Могилевська розповіла про свого чоловіка Валентина

Здавалося, що у Наталі Могилевської взагалі не має бути жодних проблем з тим, аби реалізуватися в особистому житті. Щоб підкорити її серце чоловіки навіть лазили до неї у вікно що попри її бажання потім потрапляло до преси.

Але чим популярніше жінка, тим важче знайти справжнє кохання. Так сталося і в цьому випадку. Наталя Могилевська вперше вийшла заміж 20 років тому, і шлюб тривав всього рік.

Наталія Могилевська розповіла про свого чоловіка Валентина

Наталія Могилевська розповіла про свій невдалий шлюб
Наталія Могилевська розповіла про свого чоловіка Валентина

Пізніше в її житті були чоловіки, які підкорювали її серця, і серця її шанувальників. Але з жодним з них  вона не знайшла щастя.

Вже у 2020 році шанувальники мали великі сподівання почути про майбутні весілля артистки, адже вона часто виходила в люди з мільйонером Олегом Рижовим, якого обожнювали різні журнали. Чоловік з’являвся на червоних доріжках, вражав своєю вродою та багатствами.

Співачка запевняла, що між ними нічого немає, і вони лише друзі. Так само багатій стверджував, що розмов про кохання йти не може і вони просто давні приятелі. При цьому преса пропускала, що таким чином обидва влаштовують собі піар. Як ніяк, це була б неймовірна пара в українському шоу-бізнесі.

Але згодом стало відомо, що своє серце Наталія Могилевська віддала пану Валентину. Його обличчя показувати вона відмовилася, називати його прізвище також не захотіла, і взагалі заявила, що він планує залишатися в тіні та не проживати публічне життя разом з нею. А ще згодом стало відомо про появу в них двох прийомних дочок. Суто логічно можна припустити, що насправді вони розписалися для того, аби дівчата потрапили до родини. Але ніяких розмов про весілля поки що не ведеться.

І хоча Наталія Могилевська щосили приховувала зовнішність свого обранця, правда вийшла назовні: подруга артистки засвітила чоловіка на її дні народженні.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина
Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

2 вересня в українських школах розпочався новий навчальний рік. Учні зі всієї країни повернулися на уроки та вже отримали свої перші оцінки. Українська акторка Ксенія Мішина поділилася досягненнями свого сина, проте вони виявилися не втішними.

У своєму Instagram, Ксенія розмістила коротке відео, яке було відзнято у машині зірки. Тоді, вона забирала свого єдиного сина зі школи та поділилася з підписниками новиною про його навчання. Виявляється, Платон примудрився за перший тиждень отримати двійку.

“Їдемо ми зі школи і у нас перша двійка”, – повідомила Мішина.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина
Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

Проте, схоже, що Платон ані трохи не засмучений. Хлопець заспокоїв маму та впевнено пообіцяв її виправити. З яким предметом не склалося у хлопчика, вони не розповіли, але Ксенія довіряє синові та сподівається на його відповідальність.

“Да мам, не хвилюйся, зараз все виправимо”, – оптимістично обіцяє хлопчик.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина
Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

Син Ксенії Мішиної навчається в одній з приватних шкіл столиці. Трохи раніше, актриса розповідала, як там побудований процес навчання. звісно, це неможливо порівняти з державними закладами, але ж скільки коштує таке навчання?

“Сьогодні все поступово змінюється: тепер на перервах нове покоління займається робототехнікою, обирає одяг за настроєм і має індивідуальний підхід від тьютора та психолога. І це далеко не всі плюшки”, – розповідала Ксенія.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина
Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

На жаль, ціни на поточний навчальний рік у мережі знайти не вдалося. Проте, за даними порталу УНІАН, ціна на навчання у КМДШ торік була майже 400 тисяч гривень. Зрозуміло, що зараз, вона вища.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч висловився про втечу Потапа та Олега Винника
Анатолій Анатоліч висловився про втечу Потапа та Олега Винника

Новина про втечу Потапа, Олега Винника та Влада Ями наробила чимало шуму в мережі, адже ці троє були найвідомішими втікачами в українському шоу-бізнесі. Кожен справлявся з осудом публіки по-різному: Потап спочатку посилався на поганий стан здоров’я, так як в нього паралізувало обличчя, пізніше заявив, що допомагає Україні благодійними гастролями; Олег Винник просто зник, а його команда повідомила про важкий діагноз, з якими він бореться в Німеччині; Влад Яма свою чергу запевняв, що почувається набагато кориснішим Сполучених Штатах Америки, де він має можливість влаштувати благодійні ініціативи та передати кошти захисникам.

Анатолій Анатоліч висловився про втечу Потапа та Олега Винника

Учасник Ліги Сміху послав Олега Винника, Потапа і Влада Яму
Анатолій Анатоліч висловився про втечу Потапа та Олега Винника

Фігури усіх тро їх раптово набули скандальної аури. А обговорювати їх почали не тільки глядачі, але і зіркові колеги. Зокрема, критикували їх Анастасія Приходько, Олена Мозгова та інші знаменитості.

Нещодавно до обговорення приєднався і Анатолій Анатоліч. Але телеведучий не став пригадувати свого зіркового друга Яму, пригадавши лише про Олега та Олексія. За його словами, їхня позиція доволі зрозуміла. Мовляв, сподівалися, що усе само собою пройде і нікого попереджати про свої плани не треба. Мовляв, в результаті все вийшло інакше і стратегія не спрацювала.

“Мені шкода, що він не повернувся у важливий момент (Олег Винник). Я розумію настрої суспільства, і я їх підтримую, але в якийсь момент такі люди як Олег Винник не зрозуміли контекст і протупили, а потім не змогли собі і суспільству зізнатися, що набокопорили”

Нагадуємо, що Анатолій Анатоліч і сам не раз потрапляв у скандали. Ведучому то пригадували його зв’язок зі Світланою Лободою, яка багато років працювала в Москві, то критикували за участь у вечірці відомої проросійської блогерки Анни Алхім.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука
Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука

Відомий український шоумен Володимир Остапчук не так давно одружився в третє. Наразі, його молода обраниця Катерина Полтавська перебуває у особливому для всіх жінок стані – вона вагітна. Й поки, жінка чекає на появу своєї першої дитини, вона вирішила зізнатися, чи підтримує стосунки з дітьми чоловіка від першого шлюбу.

Як відомо, перша дружина Остапчука Олена Войченко, після початку повномасштабного вторгнення вирішила забрати дітей та залишити Україну. Зараз жінка проживає в Канаді. Досить велика відстань перешкоджає особистому спілкуванню шоумена та його дітям, проте вони спілкуються через інтернет.

Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука
Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука

Як зазначає Катерина у своєму Instagram, Вова зв’язується з малечею кожен тиждень. А ось вона поки утримується від спілкування з дітьми коханого. За словами блогерки, вони ще не знайомі особисто, тому з’являтися під час родинних відеодзвінків вважає дивним.

“Вова спілкується кожного тижня, а я з ними не знайома, тому це буде дивно, якщо якась тьотя буде їм телефонувати й про щось запитувати”, – поділилася Полтавська.

Проте, у майбутньому вона планує познайомитися Емілією та Еваном. Щобільше, вона хоче спілкуватися з ними, звісно, якщо колишня Остапчука не буде проти. Цікаво, що зараз жінка не хоче проявляти увагу до малечі, для неї це дивно, а ось після народження сина, раптово з’явитися в житті дітей та ошелешити їх появою братика – це норма.

“Коли познайомимося та коли вони дізнаються про малого, тоді будемо спілкуватися, якщо їх мама дозволить”, – написала Катерина.

Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука
Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука

Нагадаємо, нещодавно Катерина заявила, що залишає публічний простір на час своєї вагітності. Жінка не вивозить хейту, тому вирішила відсторонити свою психіку від критики користувачів мережі.

Захід сонця, морська набережна і розкішна обручка: Ольга Харлан показала, як отримала пропозицію вийти заміж

Ольга Харлан показала довгоочікувану пропозицію руки і серця від коханого
Ольга Харлан показала довгоочікувану пропозицію руки і серця від коханого

Гордість українського народу Ольга Харлан нарешті почула пропозицію руки та серця. Жінка не змогла приховати свого щастя та вирішила поділитися радісною подією з шанувальниками. Цілих 6 років, вона зустрічалася з італійцем Луїджі Самеле, який наважився офіційно оформити стосунки з коханою.

Пара познайомилася завдяки спільному захопленню – спорту. Коли Олі було 15, вона вирушила на змагання, у яких брав участь і Луїджі. Ще тоді дівчина запала у серце італійця, проте їх стосунки почалися пізніше. У 2018 році, спортсменка розірвала стосунки з колишнім. Дізнавшись про зміни на особистому фронті Харлан, Самеле вирішив діяти та зміг завоювати прихильність українки.

Ольга Харлан показала довгоочікувану пропозицію руки і серця від коханого
Ольга Харлан показала довгоочікувану пропозицію руки і серця від коханого

Їх стосунки тривають вже 6 років, і тільки зараз чоловік наважився на освідчення. У своєму Instagram, Оля поділилася тим, за яких умов стала нареченою. За словами жінки, момент освідчення потрапив у кадр випадкових перехожих, які люб’язно поділилися світлинами з парою.

Пропозицію Луїджі вирішив зробити під час відпустки пари у США, коли вони прогулювалися берегом океану. Поведінка коханого видалася Олі дивною, адже чоловік не випускав з рук сумку спортсменки. Виявилося, що саме там він заховав обручку коханої.

Ольга Харлан показала довгоочікувану пропозицію руки і серця від коханого
Ольга Харлан показала довгоочікувану пропозицію руки і серця від коханого

На фото, які опублікувала Харлан, видно, що Луїджі опустився на одне коліно, аби попросити жінку стати його дружиною. Для неї, ця подія стала несподіванкою, тому не змігши стримати своєї радості, Оля впала на коліна біля коханого та почала його обіймати. Примітно, що від щастя, жінка забула сказати заповітне “так”, тож італійцю довелося повторити запитання, аби почути відповідь обраниці.

Наступила на найцінніше: Соловій розповіла, як назавжди втратила Святослава Вакарчука – досі жалкує?

Христина Соловій розповіла про стосунки з Святославом Вакарчуком
Христина Соловій розповіла про стосунки з Святославом Вакарчуком

Останні декілька років Христина Соловій не надто охоче коментувала все, що пов’язано з її екс-наставником Святославом Вакарчуком. Складалося враження, що вона хоче захистити його приватність, боїться сказати зайве, не бажає помилитися.

Цьому було просте пояснення: на той момент вони ще не розірвали своє співробітництво, хоча публіка вважала, що артистка вже працює самостійно.

Христина Соловій розповіла про стосунки з Святославом Вакарчуком

Христина Соловій та Святослав Вакарчук розповіли про своє особисте життя
Христина Соловій розповіла про стосунки з Святославом Вакарчуком

Виявляється, цьому було просте пояснення: Святослав Вакарчук залишався її продюсером. Насправді, контракт сплив лише 2024-го. І коли це сталося, Христина Соловій одразу дала знати про дану зміну у її кар’єрі, а також розповіла правду про те, що між ними відбувалося.

Як відомо, обидвом прописували роман. Вакарчук дійсно розлучився зі своєю дружиною та зійшовся з іншою. Але обраницею артиста стала не Христина. Навпроти, із Соловій в нього в якийсь момент зіпсувалися стосунки.

Виявляється, до станція, яка між ними відчувалася, існувала насправді, і не була уявою глядачів. У своєму інтерв’ю співачка зізналася, що допустила помилку під час роботи зі своїм продюсером. За її словами, вона попросила його дати їй більше волі у творчості. Мовляв, не хоче, щоб її композиціях так сильно відчувався його вплив.

Святослав Вакарчук, як автор багатьох пісень українських виконавців та дуже успішний музикант, хоча і не влаштовував ніяких сварок і не давав зрозуміти, що образився, дистанціювався від своєї підлеглої.

Варто відзначити, що останні 5 років Христина Соловій дійсно випускала здебільшого свої пісні, а її творчість значно трансформувалася. Комусь це до вподоби, хтось навпаки її критикує і запевняє, що раніше було краще. Втім, дещо залишається незмінним: Вакарчук ніби зробив все, що попросила в нього Христина.

43-річний Потап потрапив у скандал через Олега Винника, який втік у Німеччину: “З тобою все окей?”

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини
Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини

Ти чого деяких українських зірок відреагували гостро не тільки глядачі, але й зіркові колеги. Наприклад, Анастасія Приходько не приховувала своїх емоцій щодо вчинку Влада Ями та Потапа. Так само на стримувала себе Олена Мозгова, яка годувала українських захисників, поки Олег Винник готував публічну заяву про свою невиліковну хворобу.

Ні для кого не секрет, що знаменитості здебільшого прогнозували відсутність шансу для колег-втікачів повернутися на свої минулі позиції. Але більш скептичні спеціалісти повідомляли, що це обов’язково станеться. Мовляв, Олег повернеться і зможе знову завоювати любов публіки. Як відомо, нещодавно він презентував свій новий сингл, і хоча нарвався на чималу критику, вона стала працювати для нього як піар.

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини

Репер Потап повідомив, що зустрівся з учасниками гурту Boney M
Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини

Потап також неодноразово наштовхнувся на непросту реакцію зі сторони публіки на його творчість. Особливо скандали розгорталися навколо його пісні про волонтерів.

Втім, продюсер вирішив зробити ролик-пародію на свого колегу Олега і отримав фідбек. 5 вересня в TikTok він розмістив відео, у якому висміяв співака і використав для ролика нещодавнє звернення Винника, у якому він передавав українським захисникам “ковток свіжого повітря” зі своєї квартири в Берліні (Німеччина) і хвалився помідорами, вирощеними на балконі. Артист наклав своє відео на голос Винника.

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини. Скріншот коментарів під публікацією Олексія

Деякі підписники високо оцінили гумор продюсера, деякі навпаки почали запитувати, чи в порядку Потап. На критичні зауваження продюсер реагував, і зауважив, що вважається хорошим гумором.

Можливо на це незабаром відреагує і сам Олег Винник, який став героєм даного відео.

Єдина онучка Софії Ротару показала, наскільки розкішним життям живе насправді: яхти, затока та елітне житло

Онучка Софії Ротару показала, як їй живеться в Європі
Онучка Софії Ротару показала, як їй живеться в Європі

Коли перед Софією Михайлівною Ротару постав вибір щодо місця та країни проживання, вона обрала Україну. Хоча подейкували, що співачка володіє розкішною квартирою в Москві.

Легенда української естради поселилася недалеко від Конче-Заспи і побудувала розкішний будинок з натурального дерева. Фрагментарно він нагадує зруб. Поруч розкішний київський ліс, власний сад, і не вистачає лише ставка. Вся справа в тому, що співачка обожнює рибалити, і лише заради цього погоджується покинути свою садибу.

Самітницького образу життя вона дотримувалася десятиліттями. І останні декілька років виїжджала за кордон здебільшого лише в Італію. Разом з родиною вони традиційно відпочивають у італійській провінції кожного року у серпні. Ба більше, повідомляли, нібито артистка придбала там віллу і одразу оформила її на свого сина Руслана.

Онучка Софії Ротару показала, як їй живеться в Європі

Павло Дворський розповів, чому Софія Ротару мовчить про свою позицію
Павло Дворський розповів, чому Софія Ротару мовчить про свою позицію

Саме в Італії зараз знаходиться єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко. Дівчина ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадрами з відпочинку щонайменше на 2 місяці. І встигла засвітити не тільки матір Світлану, але і бабусю, яка зустрічала свій день народження в оточенні родини.

Саме так стало відомо, що її сину Руслану все ж таки вдалося покинути територію України після його невдалої втечі на плоту.

Онучка Софії Ротару показала, як їй живеться в Європі

Соня ж здебільшого присвячує свої публікації італійським пейзажам. У її блозі з’являються кадри білосніжних яхт, блакитної затоки, фантастичної архітектури. Свого місця положення вона не видає та повністю поважає приватність бабусі.

Цілком можливо, що цього разу родина Ротару затримується Віталії, адже Соня Євдокименко не поспішає повертатися до Сполучених Штатів, де вона вже 5 років працює та живе.

Поставила хрест на стосунках однією дією? 41-річна Джамала вразила несподіваним рішенням навіть шоу-бізнес

Джамала відмовилася від будинку по сусідству з Дмитром Монатіком
Джамала відмовилася від будинку по сусідству з Дмитром Монатіком

Що 3 роки тому Джамала охоче ділилася своїми величезними планами на майбутнє, починаючи від кар’єри і закінчуючи придбанням нерухомості. На той момент у родині було лише двоє маленьких хлопчиків. Мало хто здогадувався, що незабаром Джамала стане багатодітною матір’ю. І хоча на даний момент родина виховує аж трьох синів, рішення про розширення та будівництво було скасовано.

Артистка не уточнила, що саме вплинуло на зміну плану. Можливо, вони мають фінансові проблеми. Як ніяк, чоловік зірки багато місяців вів бізнес суто заради своїх співробітників, а заклад працював у нуль.

Так само великі придбання можуть негативно трактуватися публікою, яка уважно слідкує на даний момент та за діяльністю знаменитостей та їхньою залученістю до подій в країні.

Джамала відмовилася від будинку по сусідству з Дмитром Монатіком

Джамала розповіла про свою пісню, яка щоразу викликає у неї сльози
Джамала відмовилася від будинку по сусідству з Дмитром Монатіком

Окрім того, в новому інтерв’ю Джамала зізналася, що відмовилася від будинку по сусідству з артистом MONATIK і поділилася.  Ще 2021 року артистка збиралася будувати будинок, адже їхній великій родині вже було тісно у київській квартирі. Однак у програмі “Ранок у великому місті” знаменитість зізналася, що ці плани вже позаду.

“Все! Це вже в минулому залишимо. Поки що так! Розширюватися не будемо”

Нагадуємо, що 2022-го Джамала евакуювала дітей до Туреччини, де живе її рідна сестра. Жінка прийняла у себе племінників майже на рік. Тим часом артистка гастролювала Європою та збирала кошти для благодійності. Її чоловік Сеіт-Бекір Сулейманов на той момент продовжував знаходитися в Україні.

2023-го співачка забрала дітей до Польщі, а ще через деякий час прийняла рішення повернутися до України. Незабаром вона завагітніла та дала життя третьому сину. Джамала має майно в Криму, однак не тільки не користується ним, але і навіть і не підтримує зв’язок з кримськими родичами, так як боїться за їхню безпеку.

Інна Мірошниченко зізналася, що плутає імена своїх дітей: їх у неї четверо – 2 народила сама, 2 всиновила

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка плутає імена своїх дітей
Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка плутає імена своїх дітей

Усіма улюблена дружина відомого телеведучого Тімура Мірошниченка, Інна Мірошниченко, зробила гучну заяву. Вона має таку кількість дітей, що вже просто плутає їх імена. Про це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона плутає імена своїх дітей. Тому, якщо вона одну дитину називає іменем іншої, і навпаки, дивуватися не варто. Як відомо у Тімура та Інни Мірошниченків аж четверо діточок. Двох із них вони всиновили. Багато мам розуміють, як складно і важко справитися з однією дитиною, а тут одразу четверо дітей. Тому, це ще нічого, що Інна Мірошниченко єдине, що робить, так це плутає імена своїх дітей. Це, так би мовити, нічого страшного.

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка плутає імена своїх дітей
Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка плутає імена своїх дітей 

Тімур Мірошниченко всім відомий тим, що є українським коментатором, ведучим телеканалу “UA: Перший”, “UA: Культура”, ведучий передач “Зірковий шлях” на ТРК “Україна” та “Твій день” на телеканалі “1+1”. Про його дружину і дітей “слава” (відомість) почала ширитися після того, як вони прийняли рішення і оголосили, що хочуть всиновити собі двох діточок. Ось тоді про цю сім’ю почули і почали говорити всі.

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка плутає імена своїх дітей
Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка плутає імена своїх дітей

Так, чого варто тільки зібрати всіх цих дітей до садочку та школи. Сьогодні Інна Мірошниченко повідомила, що найбільше, що їй “подобається” — це її діалог із старшою донечкою про школу. Вона питає в дитини, як в тої справи в навчальному закладі, а вона на всі питання відповідає мамі, що нормально.

“У школі моїй дитині подобається, але що саме вона не говорить. На всі питання відповідає, що все нормально”, – повідомила дружина знаменитого ведучого.

Також, Інна Мірошниченко підкреслила, що коли вона була підлітком і навчалася в школі, то вона крім слова “нормально” теж ніколи і нічого іншого не говорила.

“Дуже не любила цього питання”, – зазналася всім Інна Мірошниченко.

Головній жінці серця Андрія Данилка 55, але в це важко повірити: актрису Інну побачили в салоні краси

Маму Вєрки Сердючки піймали в салоні краси без гриму
Маму Вєрки Сердючки піймали в салоні краси без гриму

Знаменита українська акторка Інна Білоконь, яка має по життєву роль — “мама Вєрки Сердючки” помітили в одному з салонів краси. Вона була абсолютно без будь-якого макіяжу та гриму. Світлину зі знаменитістю оприлюднив сам салон краси у своїй stories у соцмережі Instagram.

Так, самі працівники салону впізнали “маму Вєрки Сердючки” і почали разом із нею фотографуватися, а потім і робити stories у мережі. Слід зазначити, що Інна Білоконь хоч і не нафарбована, виглядає вона дуже добре і молодо. На її обличчі немає значних зморшок, а шкіра виглядає дуже “свіжою” та “чистою”. Загалом Інна Білоконь дуже гарна жінка. У неї виразні риси обличчя: дуже гарні очі, брови і губки “бантиком”. Впізнати без гриму і образу в ній “маму Вєрки Сердючки” дуже складно.

Маму Вєрки Сердючки "піймали" в салоні краси без гриму
Маму Вєрки Сердючки піймали в салоні краси без гриму

Як відомо, актрисі нині 56 років і вона є родом із міста Полтава. Одна довга роль “мами Вєрки Сердючки” принесла їй славу, популярність і відомість на все життя. Інна Білоконь заміжня за чоловіком — Олегом Білоконь, а ще має донечку Яну. За своє життя вона зіграла роль в таких стрічках, як 2002 — “Попелюшка”, “Снігова королева”, “Сорочинський ярмарок”, “Пригоди Вєрки Сердючки” та “Дуже новорічне кіно, або Ніч у музеї”.

Крім цього, Інна Білоконь була актрисою естрадного театру мініатюр “Компот”. А потім все життя актрисою театру Андрія Данилка. Навіть по нині багато хто з людей інколи думають, що “мама Вєрки Сердючки” дійсно є її мамою. Причин дві: роль зіграна максимально якісно і реалістично, друга — про актрису, яка її грає (Інну Білоконь) мало що відомо. Також вона не є епіцентром новин у шоу-бізнесі. Навпаки, її цінність полягає у тому, що про неї знають і пишуть не багато.

Дочок 2 чи насправді 5? Ось що відомо про трьох дорослих дівчат, яких виховувала Наталія Могилевська

Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід до усиновлення
Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід до усиновлення

Мало хто знає, але вперше про бажання народити свою дитину Наталія Могилевська заговорила саме в період, коли як ніколи тісно спілкувалася з дітлахами. Мова йде про час, коли вона зустрічалася з бізнесменом Єгором Долініним. На той момент чоловік тільки не розлучився і виховував трьох дочок.

Двоє з них вже були підлітками, а наймолодша була якраз у тому віці, коли здатна розтопити серце будь-якої жінки. З усіма трьома зіркова мачуха прекрасно голоднала, а їхні сімейні знімки навіть потрапляли до журналів.

Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід до усиновлення

Наталія Могилевська показала ту, яку довгий час вважали її донькою
Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід до усиновлення

Дівчата завжди вели закритий образ життя, але преса почала слідкувати за їхнім життям. Чи вдалося їм розійтися мирно досі незрозуміло, як і незрозуміла причина розставання Єгора з Наталією.

Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід до усиновлення

Але зараз можна помітити, що видами зв’язок жінки не підтримують. Наталія не підписана в соціальних мережах на жодну зі своїх колишніх пачок, і так само вони відсутні в її житті. При цьому через декілька років після розставання Могилевської зі своїм обранцем прийшла новина про його весілля з іншою. У пари нібито навіть народився син.

Тим часом дівчата вже були зовсім дорослими та поступово рушали у вільне плавання. Можна сказати, що шансу побудувати настільки міцний зв’язок з новою мачухою в них вже не було.

На старих фотографіях можна навіть помітити, наскільки Могилевська впливала на своїх вихованиць, адже вони мали схожі зачіски та одяг. Та що вже казати про те, наскільки крутим здавалося усім іншим раптово мати за мачуху відому співачку, яку знають не тільки в Україні, але й далеко за її межами.

Хоча дівчата були набагато ближче до світської еліти, але все ж таки не кожна дитина може похизуватися такою родичкою.

Перша “Холостячка” Ксенія Мішина показала, як носити білизну поверх джинсів: моду 2024 зрозуміє не кожен

"Холостячка" Ксенія Мішина показала, як носити білизну поверх джинсів
"Холостячка" Ксенія Мішина показала, як носити білизну поверх джинсів

В Україні відома героїня програми “Холостячка”, а також акторка театру та кіно Ксенія Мішина впроваджує нову небувалу моду. А саме — спідня білизна поверх джинсів. До всього цього короткий топ і “животик” для всіх “на виду”. Свої нові світлини на яких білизна вища за пояс самих джинсів і видніється всім, зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зірка серіалу “Кріпосна” показала, як біла білизна може гарно гармоніювати на фоні світло-сіро-синіх джинсів із середньою “посадкою” і топом із натуральної шкіри, довжина якого сягає до талії. Топ хоч і короткий у довжину, але має довгі рукава, тому ввечері замерзнути в ньому буде важко. А прикрити животик, виставлений на показ, можна курткою чи піджаком.

Ксенія Мішина зробила пост, а не stories, а тому можна побачити що з цього приводу думають її прихильники. Вони відмічають, що їй дуже сильно личить цей образ, який називають просто неймовірним. Питають, де саме вона купувала цей топ і називають Ксенію ідеалом жіночої краси. Словом, всім, абсолютно всім фанатам Ксенії Мішиної така мода сподобалася.

За словами зірки, кожен новий день це можливість для кожного з нас не лише діяти, а й приймати життя таким, яким воно є. До всього цього, маємо можливість розширювати свої погляди. Ксенія Мішина радить українцям ніколи нічого не очікувати наперед. Оскільки очікування не завжди можуть співпасти з реальністю, можна отримати лише розчарування.

Також знаменитість вважає, що не бажано робити наступне — це порівнювати себе з іншими людьми. Адже це може призвести до того, що людина просто втратить свій шлях і самоповагу. Бути вільною людиною означає відмовитися від оцінок, які створюють не достойні стандарти. І найголовніше і найважче — здобути мудрість. А це здатність сприймати кожен момент свого життя і життя оточуючих без осуду.

“Шлях кожного унікальний, і це не змагання, а процес, що веде до розуміння себе”, – пояснила Ксенія Мішина.

Життя “помотало” після розлучення: ексчоловік найбагатшої учасниці “МастерШеф” Каті Великої нафарбував нігті

IT-мільйонер і екс-чоловік зірки "МастерШеф" Каті Великої зробив собі манікюр
IT-мільйонер і екс-чоловік зірки "МастерШеф" Каті Великої зробив собі манікюр

В Україні вже всім відомий мільйонер у галузі IT-технологій та інвестицій Андрій Великий зробив собі манікюр під колір своїх шортів. Медійної відомості він набув завдяки своїй колишній дружині Каті Великій, яка приймала участь у одній з найбільших телевізійних програм України “МастерШеф”. Ще більше популярнішим стало їхнє розлучення після 12 років шлюбу у багатстві та розкоші. Це сталося цього літа. Нині IT-мільйонер викладає stories у соцмережі Instagram про те, що фарбує нігті під колір своїх шортів.

За словами самого Андрія Великого, нарешті він зміг підібрати манікюр під колір своїх шортів. І він показав, які в нього нігті – наполовину обмальовані і пофарбовані перламутровим синім лаком для нігтів. Так, нігті в нього синьо-білі (бо просто не до фарбовані) і шорти він має такі ж, розмальовані (у синіх і білих тонах). Насправді, він дуже добре розбирається в цьому і в нього хороший смак. Адже дійсно нігті з таким манікюром ідеально пасують саме під шорти, які він одягнув. Усе це він показав на фото, яку виклав у своїй stories.

IT-мільйонер і екс-чоловік зірки "МастерШеф" Каті Великої зробив собі манікюр
IT-мільйонер і екс-чоловік зірки МастерШеф Каті Великої зробив собі манікюр

Слід зазначити, що мільйонер хоч і активно веде свою Instagram-сторінку, але переважно публікує щось прекрасне, а не суто особливо себе-красунчика. Він любить показувати місця в яких був і заходи в яких брав участь. Подорожувати світом, пробувати щось нове і відповідно, писати і ділитися про свій новий здобутий досвід. З останнього, де побував мільйонер — це “Burning man 2024” (захід незалежного мистецтва у США, який проводиться протягом восьми днів підряд у пустелі Блек-Рок, штат Невада). Звідти мільйонер зробив чимало постів.

Крім цього, на сторінці є світлини його донечки, або його з донечкою. Любить Андрій Великій і по жартувати, і на асфальті біля сміття по сидіти. Насамперед, одна з таких історій із ним сталася у місті Дублін (Ірландія). Він сів на асфальт прямо біля дороги і біля купи коробок із сміттям і зробив світлину. Її опублікував в Instagram і підписав: “Через дев’ять років роботи в крипті, я вирішив змінити професію і стати безхатченком”.

54-річна Марія Бурмака закрутила новий роман, але не вважає коханого сімʼєю: “Ми у вільних стосунках”

Марія Бурмака розповіла про свої нові стосунки
Марія Бурмака розповіла про свої нові стосунки

Марія Бурмака вперше за довгий час дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому не тільки розповіла про своїх батьків та особисте життя, але й про чоловіка, який в нього не так давно увійшов.

Найдивовижніша стало те, що співачка одразу підкреслила, що вони знаходяться у вільних стосунках. Своєю родиною вона його не вважає, а щастя знаходить можливості провести разом з ним час та насолодитися ним, окремо від побуту та сімейних справ.

Марія Бурмака розповіла про свої нові стосунки

Марія Бурмака розповіла про онкологію своїх матері та батька
Марія Бурмака розповіла про свої нові стосунки. Чому зірка обрала формат вільних взаємин

Окрім того, вона одразу зазначила, що в них доволі мало конкретних ситуацій, і здебільшого такого положення справу вони добилися якраз через характер їхніх взаємин. Мовляв, сім’ї немає, як таких обов’язків також, тому і ділити також немає чого.

“Я незаміжня і це не сім’я. Родина – це коли люди живуть разом, вони мають спільний побут, мають якісь конфліктні ситуації. Ми у вільних стосунках. Ми зустрічаємося, проводимо час разом, тому тут нічого нікому ніхто не винен”, – заявила Марія Бурмака у своєму інтерв’ю для Слави Дьоміна.

Даними стосунками Марія дуже задоволена, а отже можна зробити висновок, що змінювати вона поки що нічого не збирається і буде і надалі насолоджуватися таким форматом кохання. Обранець артистки багато жартує, дуже легкий як людина і дійсно їй до душі.

Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю Марія Бурмака вперше розповіла про своїх батьків. Обидва померли від онкології. Спочатку від раку мозку пішла на той світ її матір, а через декілька років до неї приєднався батько.

При цьому зірка зауважила, що зробила для рідних все необхідне і зверталася як до доказової медицини, так і до народної. Втім, ще жодній людині не вдавалося вижити при гліобластомі. Зараз Марія не має чоловіка, поховала батьків, але перебуває у гармонійному стані.

40-річний Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його спілкування з дівчатами: “Куди це ти їздиш”

Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках
Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках

Телеглядачам завжди було цікаво, як Христина сприймає необхідність у свого чоловіка працювати з молодими жінками. Як ніяк, рік за роком і він зіштовхуються з вельми красивими учасницями, які боряться за серце холостяка. Деякі з них неймовірно харизматичні, деякі надзвичайно вродливі.

Однак, Христина не збирається по радіювати в інших блогерів та зірок, які розповідають про тотальну довіру у своїй сім’ї. Навпаки, вона демонструє, що в неї все під контролем.

Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках

Григорій Решетнік відверто розповів про своє особисте життя
Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках

Так, нещодавно Григорій Решетнік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео ролик, на якому показав, як дружина спостерігає за його роботою в кадрі. Втім, у цей момент ніяких дівчат поруч не було, адже він спілкувався з Олександром та його сім’єю.

Цікаво, що Григорій заявив, що дружина його контролює, а Христина лише підіграла на цей рахунок, заявивши про причину свого візиту.

Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Ну хочу подивитися, куди це ти постійно їздиш? Приїхала, а дівчат немає! Тільки Саша”

Варто зазначити, що останнім часом родина вирішила позбавитися від нав’язаних трендів в соціальних мережах, де зазвичай блогери показують свою ідеальну сім’ю. Зокрема, пара почала показувати правду про батьківство, а також тішить публіку смішними розповідями про те, з якими проблемами зіштовхуються їхні діти, і вони, як матір та батько.

Наприклад, не так давно у поїздці вони загубили сина, забувши його під час подорожі до пошти. Так само Христина розповіла про минулий досвід їхнього відпочинку, коли всі троє отруїлися і тепер згадують про це, коли їздять на море. Григорій же не забуває пошуткувати і над своєю дружиною, і над дітьми.

Як в кращих графських будинках: суддя “МастерШеф” Хіменес-Браво живе в котеджі на Київщині при свічках

Ектор Хіменес-Браво показав, як рятується за відсутності світла
Ектор Хіменес-Браво показав, як рятується за відсутності світла

В Україні шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий та суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво проживає у шикарному двоповерховому будинку на Київщині без світла. Зірка використовує свічки, до того ж, які схожі на ті, що були в стародавніх замках і палацах. Про це він сам повідомив у своїй stories у соцмережі Instagram.

За його словами, вчора ввечері він хотів приготувати собі щось смачне на вечерю, але забув, що в Україні існують графіки відключення електроенергії. Так би мовити, забувся, де саме він живе, і що може елементарно не бути світла. Але, як завжди, Ектор Хіменес-Браво має позитивний настрій і хороше “налаштування” щодо того, що все буде добре. А ще він має ліхтарики, свічки та головне, газову плиту. Тому він все таки зміг вчора приготувати собі їсти.

Ектор Хіменес-Браво показав, як рятується за відсутності світла
Ектор Хіменес-Браво показав, як рятується за відсутності світла

Звичайно, що Ектор Хіменес-Браво не міг не показати, що саме він готує і як. А особливо, не поділитися рецептом смачної вечері зі своїми прихильниками і підписниками в мережі. Готувати Ектор почав із інтрижки, а саме з того, що обсмажив томати та цибулю на пательні. Потім вирішив додати квасолю, все перемішати і ще раз обсмажити. А це все “ішло” до того, що пізніше він “закинув” туди м’ясо та додав попередньо відварений рис. Усе добре перемішав і обсмажив до повної готовності. В окремій пательні приготував омлет, який потім додав до цієї ж страви. І все подав собі та своїм підписникам у мережі до столу!

“Вуаля, Ваша вечеря готова. І відключення не завадять”, – пояснив радісно суддя проєкту “МастерШеф”.

Слід зазначити, що не дивлячись на відключення електроенергії чи всіх інших теперішніх обставин, Ектор Хіменес-Браво дуже щасливий, що живе саме в Україні. Він безмежно любить свій будинок в Ірпіні, свою роботу та Київ. І нікуди не збирається звідти виїжджати.