Як цивільні поляки протистоять російській агресії в Україні? У Польщі створили нецензурну композицію про путіна

Коли у двері українців постукалася війна, поляки відкрили свої настільки широко, наскільки це можливо. Але підтримка сусідньої країни не обмежилася прийомом біженців.

Коли 24 лютого українці зрозуміли, що у їхні двері постукалася війна, велика їх кількість одразу ж вирушила до кордонів України з Польщею, де їх активно приймали. Буквально за три тижні європейська держава витратила всі кошти на утримання біженців, але їхній потік не зупиняється.

Окрім фінансової допомоги, поляки активізувалися і у соціальних мережах, де пліч-о-пліч з українцями борються за свободу слова та права людини. Тим часом на кордоні з польської сторони навіть була проведена диверсія з фурами, які за словами очевидців, направлялися з Європи до росії.

 У Польщі створили нецензурну композицію про путіна

Тим часом відомий польський репер Cypis створив композицію про головного агресора 21-го століття володимира путіна. Пісня нецензурна, але одразу ж потрапила у тренди YouTube та ТікТок. Варто відмітити, що і чарти підхопили пісню, яка з дня на день стає все популярнішою. Для виконавця це не просто творчість, а своєрідна акція протесту, яка виконала свою місію та розбурхала мережу.

“Сьогодні кожен з нас може бути корисним Україні. В рамках акції “Protest wyspiewany” ви можете допомогти подарунком, словом або творчістю”, – прокоментував репер Cypis.

Варто відмітити, що європейці активно дискредитують мотиви та дії Володимира Путіна, а жарти на політичну тему стають все жорсткішими та образливими. У них фігурує і Олександр Лукашенко, який підтримує агресію російської федерації. І хоча роскомнадзор заблокував Інстаграм, заблокувати повагу до демократії та свободи у Європі йому ніколи не вдасться.

Схожі статті

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?