Які звички домашніх тварин ми сприймає за належне, хоча насправді вони повинні нас серйозно насторожити?

Іноді ми сприймаємо за належне ті речі, які повинні стати для нас певним сигналом. Деталі читайте у статті.

Іноді поведінка наших улюбленців інтерпретується нами не зовсім так, як насправді почуваються себе тваринки.  Розуміння сигналів вихованця – ключ до встановлення зрілих відносин з чотириногим другом. Це вирішить багато проблем і порадує обидві сторони. Що слід знати про поведінку пухнастого друга?

Позіхання

Фото тварини взяте на просторах мережі.

Легко подумати, що собака, яка раптово починає позіхати, просто втомилася. Таким чином, власники надають своїм чотириногим людські риси, в той час як така поведінка несе в собі інше повідомлення. Воно видає: занепокоєння, нервозність, але також і спробу заспокоїтися. Собака сама намагається стримати свої емоції.

Виляння хвостом

Фото тварини взяте на просторах мережі.

Фактично, у випадку з собаками це чітке повідомлення, яке може означати веселість або заохочення до гри. Тут складно щось неправильно зрозуміти – азарт видно неозброєним оком. Цікаво, що кішки теж виляють хвостом, хоча така поведінка зустрічається рідше і викликана іншими подразниками. Часто воно з’являється безпосередньо перед раптовою атакою. Виявляється, кішка висловлює розчарування інтенсивними рухами хвоста. Раптово вихованцеві могли не сподобатися ласки (яких він вимагав сам) або вони стали надто інтенсивними.

Незвичайна поведінка

Собаки не тільки нюхають, але і їдять послід. Зазвичай господарі кричать на своїх вихованців і силою відтягують їх. Тим часом варто задуматися, що викликає копрофагія. Собаки починають цікавитися послідом, коли вони живуть занадто суворим життям. Зазвичай це стосується домашніх тварин, які дотримуються певної дієти.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.