Репер Потап змінив кардинально стиль та уподобився Лисому з “Кварталу”: стилісти зробили з зірок близнюків

Потап завжди вмів епатувати своїх прихильників. Нумо подивимося, як змінив себе артист.

Олексій Потапенко починав свій кар’єрний шлях непросто. Чоловік навіть не навчався музики професійно. За першою освітою чоловік – вчитель фізкультури, але згодом він отримав більш престижний диплом економічного ВНЗ. Тим не менш, він всім серцем відчував, що буде потрібен українській естраді.

Таким був Потап на самому початку кар’єри у 2000 році. Фото взято на просторах мережі.

Тоді, ще нікому невідомий та молодий Олексій Потапенко записував свої перші треки у складі інших гуртів та міг лише мріяти, що колись стане поважною зіркою естради. Тим не менш, у 2006 році йому пощастило стати учасником дуету Потап та Настя Каменських. Займалася просуванням молодих зірок ніхто інша, а Ірина Горова, яка була тоді ще дружиною Потапа.

Потап з колишньою дружиною

Та життя змінюється враз у 2014 році. Потап розлучається з дружиною. “Через Каменських”, – скаже публіка, проте, це не так. Почуття пари згасне, незважаючи на те, що вони разом народили сина, якого виховують разом і зараз.

У 2014 році стартує проєкт “Mozgi”, де Олексій обіймає посаду продюсера, автора і виконавця пісень, композитора, режисера і сценариста кліпів по цей день.

Телекар’єра Олексія Потапенка

Репер Потап – це дуже масштабна зірка. Олексій – справжній артист, який може не тільки радувати шанувальників своїми музичними хітами, а ще й розважати в інших галузях.

Відомо, що коли в Україні стартував проект “Ліга Сміху” – гумористичний аналог легендарного КВК, Потап став одним з тренерів команд.

Потап майстерно перевтілювався у різні образи на сцені. Кадр з гумористичної передачі “Ліга Сміху”

Тепер артист став ведучим. Він опублікував сторіз зі зйомок проекту. Стилісти вирішили створити його образ максимально схожим з Євгеном Кошовим.

Хлопців здалеку і не відрізнити. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Схожі статті