Колишня дружина Валерія Меладзе натякнула, що Альбіна Джанабаєва не багата на розум: “Дурість у тренді”

Ірина Меладзе зробила доволі гостру заяву і Альбіна Джанабаєва підпадає під категорію жінок, яких вона розкритикувала.

Колишня дружина співака Валерія Меладзе, Ірина, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розкритикувала “дівчат середнього і старшого віку з мільйонами підписників”. Вони, як вважає жінка, продають своє тіло наче товар.

Дурість к тренді

Виявилося, що Інна Меладзе має доволі цікаву думку стосовно популярних соціальній мережі жінок, які набирають багатомільйонну аудиторію завдяки своїй вроді.

“У тренді дурість. Ця армія зірок мотивують свою паству на ЗСЖ і позитив до світу. Сліпі ведуть незрячих. Слухати їх складно, всередині все стискається, коли майже кожне речення починається зі сленгу, а вітаються вони словом “привітики”. Що ні публікація, то сідниця. Чому? Тому що глибоко всередині сидить невпевненість і занижена самооцінка. Максимум чого вона коштує всередині самої себе – це зовнішність. Більше їй запропонувати світові нічого”

Як підкреслила Ірина Меладзе, жінки, у яких проблеми з інтелектом, сьогодні зробили ставку на тілесність. При цьому вона зауважила, що своїх дітей ці дами проштовхують вчитися в елітні школи. За її словами, на другій стороні цих гойдалок – радикальний фемінізм, як протест проти курника.

Валерій Меладзе з колишньою та нинішньою дружинами.

Варто підкреслити, що Альбіна Джанабаєва також має велику аудиторію в Інстаграм і цілком підпадає під категорію дівчат, яких розкритикувала колишня дружина виконавця.

Нагадаємо, що у Валерія та Ірини Меладзе три спільних дочки. Від першої дружини виконавець свого часу пішов до співачки Альбіни Джанабаєвої, від якої у нього також троє спадкоємців. Новонароджену доньку подружжя ще не показало.

Схожі статті