Дружина Віктора Павліка заявила, що вірить езотерикам: вирахувала сумісність зі співаком і взялася до справи

Катя Репяхова час від часу дивує аудиторію недоречними зізнаннями.

Роман Віктора Павліка з його концертним директором Катериною Репяховою був скандальним та доволі гучним. Багатьом глядачам було незрозуміло, як склалася ситуація, у якій дві жінки одного чоловіка починають лаятися у соціальній мережі і більш того, чому такий стан справ продовжується тривалий час.

Втім, після смерті сина артиста Павла від третьої дружини Лариси Созаєвої Віктор Франкович розповів, чому поставив обидвох жінок у таке положення. Однак, розгнівану публіку це ніяк не заспокоїло.

Катя Репяхова та нумеролог

Зараз вагітна Катя Репяхова знаходиться на 36-й неділі вагітності. Скоро молодій дружині Віктора Павліка народжувати. Втім, вона не поспішає відпочивати. Жінка активно займається власним блогом та виконує роль концертного директора співака.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Навіть сам Віктор Франкович розповідав, що усі свої розходи Катя оплачує самотужки. Головний дохід будь-якого блогера головним чином становить реклама, яку він публікує в соціальній мережі. Теж саме стосується і Каті. Нещодавно на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram з’явилася реклама нумеролога. У додаток до реклами Репяхова розповіла, що сама користується послугами езотерика, який допомагає приймати рішення та знайти вірний шлях.

Кадри опублікованої реклами нумеролога від Каті та зізнання у відвідуванні цих спеціалістів.

Дівчина підкреслила, що подібні спеціалісти не передбачають майбутнє, а допомагають людині у вирішенні проблем. Також Катя додала, що добре знає цю спеціалістку і не просто так її рекомендує. Однак, на скільки можна вірити цій рекламі — це вже інше питання.

Схожі статті