Юля “Зайка” Бельченко скаржиться на колишнього та звинувачує його в усіх гріхах, поки той засипає її квітами

Юля Зайка розповіла, хто засипав її квітами і що вона думає з цього приводу.

Юлія Зайка Бельченко має доволі бурхливе особисте життя після закінчення проекту “Холостяк”. Хоча Михайло Заливако обрав зовсім іншу дівчину, Зайка не залишилася без уваги і досі носить статус найпопулярнішої фіналістки 11-го сезону.

Юля Зайка Бельченко
Юля Зайка Бельченко

Після завершення зйомок у її житті багато чого сталося. Вона встигла побудувати нові відносини і зруйнувати їх, закохати в себе колегу та зустрітися з минулим.

Квіти від колишнього

Так, декілька тижнів тому Бельченко скаржилася підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram стосовно квітів від аноніму, які їй приходять регулярно. Дівчина не могла з’ясувати, хто ж став її таємним залицяльником. Варто відмітити, що букети виглядали неймовірно.

Нещодавно Юля Зайка поділилася свіжими новинами. Виявляється, анонімом був її колишній хлопець, як вона і підозрювала. При цьому вона зізналася, що цей чоловік був аб’юзером у стосунках і вдавався до недопустимих речей.

Скріншоти сторінки Юлі Зайки

Однак, через декілька секунд Юля пошкодувала про ці слова і додала, що є можливість, що вони просто не підходять одне одному. Колишній обранець попросив неї другого шансу. Однак, Бельченко поки що не знає, що йому відповісти і спитала користувачів мережі, що вони про це думають.

Наврядче пропозиція чоловіка буде актуальною зважаючи на те, що вона публічно назвала його аб’юзером.

Нагадуємо, що Юлія Бельченко влаштувала фейкове весілля з відомим українським телеведучим Богданом Юсипчуком. Через декілька днів з’ясувалося, що торжество було лише рекламною компанією. Але фанати дівчини гостро відреагували на обман та почали її хейтити.

Схожі статті