Костянтин Меладзе опинився в центрі скандалу: краде пісні, бо Брежнєва на нові вже не надихає

Російська співачка Олена Єсеніна звинуватила знаменитого композитора в плагіаті її власних пісень.

Костянтина Меладзе часто називають справжнім генієм та живою легендою музичної сфери. Саме завдяки йому таланту прославилися такі гурти як “ВІА Гра”, “БіС”, “ІньЯнь”, звісно, його рідний брат Валерій Меладзе та ще низка українських і російських виконавців.

Костянтина не назвеш зразковим чоловіком — він покинув дружину з трьома дітьми заради молодої Віри Брежнєвої. До того ж йому приписували романи й з іншими його підопічними. Однак усі його огріхи слухачі пробачають через любов до неповторних творів Меладзе.

Костянтин та Валерій Меладзе
Костянтин та Валерій Меладзе

І ось легендарний композитор чи не вперше опинився у центрі творчого скандалу. Нещодавно Костянтин презентував разом зі своєю дружиною Вірою Брежнєвою трек “Розовы дым”.

Пісня  відразу завірусилася в мережі та піднялася на вершини музичних хіт-парадів. Ложки дьогтю цьому успіху раптово додала російська виконавиця Олена Єсеніна.

Олена Єсеніна
Олена Єсеніна

Співачка заявила, що Меладзе сплагіатив мелодію однієї з її пісень. Олена виклала в особистому блозі два уривки пісень — один свій, інший з треку “Розовый дым”.

“Мені здалося, чи ви теж почули схожість мелодії”, — написала Єсеніна.

У коментарях думки користувачів мережі розділилися: одні дійсно почули однакову мелодію та вирішили, що Меладзе міг позичити чужу композицію. Інші підписники почали звинувачувати саму Олену в тому, що вона намагається розпіарити свою творчість на імені видатного композитора.

Сама ж Єсеніна заявила, що в будь-якому разі не збирається подавати в суд на Костянтина. Меладзе та Брежнєва ніяк не прокоментували звинувачення в їхню сторону.

Схожі статті