Як виглядає батько маленької позашлюбної доньки Наташі Корольової? Татуся обрала не бідного та статусного

Наташа Корольова віддала свій біоматеріал для іншої пари. Як виглядає батько дитини співачки?

Наташа Корольова зуміла в черговий раз здивувати глядачів: в ефірі програми “Секрет на мільйон” співачка зізналася, що у неї росте позашлюбна дочка. Насилу стримуючи сльози, 48-річна зірка розповіла, що подарувала свої яйцеклітини другу-гею, що живе в США.

Мовляв, той давно мріяв стати батьком, та все не виходило. У пориві щедрості артистка віддала йому дві своїх яйцеклітини, які підсадили сурогатній мамі. На світ з’явилася чарівна дівчинка, з якою Наташа тепер бачиться лише крадькома.

Справжній батько дитини

Кадр з програми Секрет на мільйон

Вперше співачка побачила її в Майамі в січні 2020 року, коли дівчинці було два місяці. У США Наталія літає регулярно – в Майамі ще з 90-х живе її мати Людмила Поривай.

“Ці знімки зроблені в січні минулого року на пляжі в Маямі. Саме тоді Наташа Корольова вперше взяла на руки свою рідну по крові дочка”, – розповідає голос за кадром.

Насправді ці кадри були зняті роком раніше – в 2019-му.
Знімки та правда були зроблені на пляжі в Маямі, неподалік від будинку, в якому живе Людмила Поривай. Ось тільки не в минулому році, а, швидше за все, роком раніше. Якщо бути точними – 13 грудня 2019 року. І на руках у Наташі, мабуть, не її позашлюбна дочка, а двомісячний хлопчик Мартін – син її подруги Олександри Петрич, власниці салону краси в Майамі.

Петрич досить відома персона серед російськомовної діаспори Майамі. І Наташа, і Людмила Поривай не тільки давні клієнтки Олександри, але і її близькі подруги. Прилітаючи в США, Наташа насамперед відправляється в спа до подруги-косметолога, щоб прийти в себе після багатогодинного рейсу.

Малюка Мартіна власниця спа-салону народила своєму цивільному чоловіку Рустаму Карімову, колишньому артисту цирку “Cirque du Soleil”.

Рустам Карімов

Їхній синочок з’явився на світ 1 листопада 2018 року, і в січні 2019 го йому виповнилося два місяці – стільки ж, скільки гіпотетичній доньці Корольової на фото.

Схожі статті