Дочка Ані Лорак показала співачку в домашньому, без макіяжу та зачіски: без фотошопу обличчя стало круглим

Відома українська співачка Ані Лорак виховує дочку Софію від шлюбу з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, яка активно підкорює соцмережі, а зіркова мама їй у цьому допомагає. Зірка з'явилася на новому відео доньки у домашньому образі – без звичного сценічного макіяжу та зачіски.

Софії зараз 10 років, тож вона веде типове для підлітків життя – гуляє з друзями, розвиває соцмережі, а також бере участь у популярних челленджах. До одного з таких дівчинка залучила й Ані Лорак – на опублікованих кадрах дівчата спробували разом повторити кілька нехитрих рухів, з чим вдало впоралися.

Дочка Ані Лорак Софія

Найуважніші підписники помітили, що Соня показала маму в природному вигляді – без косметики та укладки, у звичайному одязі, ще й без фотофільтрів, якими співачка користується доволі часто. В публікаціях у власному профілі в Інстаграм Лорак штучно робить себе більш худою, ніж в реальному житті.

Викрити це вдалося після того, як Філіп Кіркоров виклав спільне з Ані фото, яке згодом з’явилося і на її сторінці. Відмінності були настільки разючими, що це спричинило купу бурхливих обговорень в мережі.

Незважаючи на це, навіть без подібних хитрощів зірка виглядає дуже привабливо, про що свідчать більшість коментарів:

  • “Молодці, дівчата. Красуні”;
  • “Софія – чарівність. Кароліна – красуня”;
  • “Ну обличчя кругле, з фотошопом скули є. А так, обожнюю Лорак, дуже вродлива і талановита!”.

Батько Софії, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, зараз будує стосунки з іншою жінкою – набагато молодшою за себе та навіть за Ані.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та його наречена Лілія

З новою обраницею чоловік готується до весілля, тоді як подробиць свого особистого життя після розлучення Лорак не розголошує. Єдине, чого вона не приховує – величезну каблучку на безіменному пальці, яку час від часу можна побачити на її правій руці.

Детальніше про майбутню мачуху Софії у наступному відео:

Схожі статті