(Фото) Як виглядає свекруха Лілії Ребрик: моложава жінка, яка вирішила тримати дистанцію з невісткою

Лілія Ребрик знайшла справжнє щастя разом з Андрієм Диким. Міцна родина, показові стосунки. Та чи змогла знайти артистка спільну мову з батьками обранця? Вперше на сторінці ведучої з'явилося сімейне фото, але свекруха не схотіла навіть сидіти поруч з невісткою.

Лілія Ребрик – щаслива мама двох діток та дружина, яка своїм прикладом доводить, що є у світі гармонійні взаємини.

Артистка завжди натякає, що її сімейство – це найбільша цінність у її житті. Вперше в інстаграм-стрічці знаменитості з’явилися світлини родичів з боку Андрія Дикого. Тато та мама хореографа приїхали привітати онучку з Днем народження. Одним з елементів свята була урочиста фотосесія.

Як виглядає свекруха Лілії Ребрик

Як симпатично фотограф вибудував композицію. Дідусь позує з молодшою онучкою та Лілією, а його мама пригортає до себе іменинницю Діану, а поруч – мужній син Андрій. Донечок нарядили у рожеві сукенки, а старші вирішили обрати свій звичний стиль.

Друга невістка

Тетяна Дика, так звати неньку хореографа, вже встигла спробувати себе у ролі свекрухи. Річ у тім, що знаменитий танцюрист мав цивільний шлюб. Та після зустрічі з Ребрик він зрозумів, що Лілія – це його доля. Перша обраниця зникла з життя Андрія, а до телеведучої тривалий час ставилися із недовірою, бо вважали, що вона увела чоловіка з родини.

Саме ж подружжя не раз заявляло, що це лише плітки. До шлюбу пара вступила вже не у юному віці і дивно б було, якби до одруження жоден не мав серйозних стосунків.

Як виглядає свекруха Лілії Ребрик

Та свекруха прийняла нову жінку сина. Ребрик не приховує, що стосунки з новою “мамою” у неї майже зразкові. Завжди вітає пані Тетяну Лілія з Днем народження, а батьки обранця – це любі гості у будинку сімейства зірки.

Втім, спільні світлини з’являються у родичок нечасто, адже свекри – люди непублічні. На відміну від батьків Лілії, вони навіть не відважилися дати інтерв’ю.

Схожі статті