Леся Нікітюк влаштувала публічного прочухана своєму співмешканцю-меценату: добряче розгнівав телеведучу

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк подробиць особистого життя широкому загалу не розголошую, але не приховує – вже доволі довгий час живе не сама. Її співмешканець – справжній меценат, якого вона може й насварити, коли є за що. Саме такий випадок стався у їхніх стосунках нещодавно.

Славу і популярність Лесі Нікітюк принесла участь у тревел-шоу “Орел и решка”. В рамках програми телеведуча об’їздила майже весь світ, після чого вирішила осісти в рідній Україні. Зараз зірка знімається у багатьох розважальних проєктах на “Новому каналі” і продовжує дарувати численним шанувальникам свій позитив та блискавичні жарти, адже почуття гумору в Лесі незрівнянне.

Є у Нікітюк і щасливець, який щодня насолоджується її компанією. Це улюблений пес знаменитості Рафік породи вест-хайленд-уайт-тер’єр. У нього є окрема сторінка в Інстаграмі з десятками тисяч підписників. Під стать зірковій господарці Раф має веселий, незалежний, трохи впертий характер, а ще він навіть отримав справжню роботу:

“Він буде обличчям корму. Рафік стане першим амбасадором корму в Україні. І він буде меценатом – раз на місяць він буде розвозити цей корм в притулки”, – з гордістю ділилася Леся.

Леся Нікітюк разом з улюбленцем Рафіком
Леся Нікітюк разом зі своїм улюбленцем Рафіком

Втім, попри статус поважного мецената, побешкетувати Раф теж полюбляє. Так одного разу Рафаель наробив ведучій шкоди – погриз її туфлі-човники, про що теледіва розповіла в програмі “Зірковий шлях”:

“Рафік погриз мені взуття, це були туфлі такі, лодочки, дуже класні. Вони класичні, під все, в кожної дівчини мають бути такі лодочки. І він мені ці лодочки погриз”.

Пес-меценат Лесі Нікітюк погриз її туфлі
Пес-меценат Лесі Нікітюк погриз її туфлі

Нікітюк, звісно, насварила хвостатого бешкетника, а зараз запевняє, що такі хуліганства вже в минулому.

Рафаель з’явився у Лесі на день народження – собаку зірці подарував її тодішній хлопець. З того часу телеведуча і пес нерозлучні. Рафік регулярно приїздить на зйомки разом з господаркою, тож на телебаченні він уже давно почувається як риба у воді.

Схожі статті