Як спілкується син Потапа з Каменських: чому для маленького хлопчика не знайшлося кімнатки у палаці Насті?

Потап і Настя Каменських. Їхній шлюб став справжнім відкриттям для всіх поціновувачів українського шоу-бізнесу, адже багато років колег по дуету підозрювали у стосунках. Чутки справдилися, але не всі сприйняли їх легко. Син репера, Андрій, опинився у дуже неоднозначній ситуації.

Настя Каменських часто згадує в інтерв’ю, що дуже хоче стати мамою. Всесвіт її почув і нагородив чоловіком, у якого вже був вельми дорослий син. Андрій Потапенко дізнався від родичів новину про те, що його тато зустрів своє кохання і вирішив полишити маму.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Як спілкується син Потапа з Каменських

Обійшлося все тихо-мирно. Прихильники навіть і не знали, що подружжя розійшлося у 2014 році. За словами репера, після чесної розмови з сином, він відчув, що хлопець поставився із розумінням до його вибору. А як щодо Насті? Зразковою мачухою їй стати не вдалося. Її коханий вважає, що дружина спілкується добре з Андрієм, але мама, з якою син і лишився жити, відверто говорить, що теплі стосунки побудувати зі співачкою не вдалося.

Чому Олексій не забере до себе сина?

Психологи стверджують, що для будь-якої дитини проживання лише з одним з батьків не несе користі. З ранніх років син чи донька має бачити рольові моделі поведінки і мами, і тата. Попри те, що Олексій радо проводить час з Андрієм, подорожує з кровинкою, хлопчик не прижився у величезному будинку артистів.

Репер Потап
Як спілкується син Потапа з Каменських

Звісно, він часто буває у гостях, але навіть Ірина Горова примітила, що син спілкується з Каменських на рівні “Привіт-пока”.

Сама ж поп-діва не бере на себе відповідальність коментувати всі перепитії у родині. Про колишню свого обранця лихих слів не каже, але й у подруги записувати не поспішає. Настя радше чекає на своїх малюків. Зірка не раз зізнавалася, що дуже вже хоче стати мамою. Схоже, всі шанси наступного року народити немовля у неї є.

Всі деталі можете дізнатися у відео:

Схожі статті