Тіна Кароль схудла до невпізнаваності та похизувалася осиною талією в сукні за 1000 доларів: “Неперевершена”

Тіна Кароль - одна з провідних співачок української естради, за якою слідкують мільйони прихильників у соціальних мережах. Тіна обожнює ділитися з ними знімками та відео з професійних фотосесій і звичайних буднів. На одному з таких фанати поп-діви помітили, що вона дуже схудла останнім часом.

Тіна Кароль за час своєї кар’єри кардинально змінила свій образ. Якщо на початку зіркового шляху вона нагадувала яскраву дівчину в коротких сукнях зі світлими кучерями, то зараз співачку називають справжньою дівою вітчизняної сцени.

Її наряди можна назвати складовою її образу та творчості у цілому – сучасна Тіна надає перевагу жіночним бандажним сукням, стриманому макіяжі, проте з червоною або рожевою помадою. Змінила артистка й свою зачіску – зараз Кароль з’являється на публіці переважно з голівудською укладкою або обережними кучерями.

Артистку можна сміливо назвати іконою стилю для багатьох жінок – Кароль всіляко підтримує це звання та з’являється на публіці виключно “при повному параді”. Струнка фігура виконавиці лише підкреслює її жіночність та стиль.

Тіна Кароль

Зачарувала Тіна й новою фотографією у своєму Інстаграм. Співачка постала у чорній сукні від українського бренду з декольте та вирізом. Наряд доповнений сріблястими вставками з камінням, які підкреслюють зону декольте та шию артистки. Вартість цього плаття оцінюють у тисячу доларів. Сама Кароль доповнила свій “лук” кольє та сережками з перлинами.

Тіна Кароль схудла до невпізнаваності
Тіна Кароль схудла до невпізнаваності

У цьому платті помітно, як схудла останнім часом Кароль – її осина талія стала ще тоншою. Артистка ніколи не мала проблем із зайвою вагою – вона завжди дотримувалася суворої дієти та займалася спортом. У програмі “Світське життя” вона навіть показувала, що має власний приватний тренажерний зал у заміському будинку.

Кароль намагається не пропусками тренування, роблячи їх 3-4 рази на тиждень. Окрім того, у другій половині дня вона зазвичай дозволяє собі вживати лише білкову їжу.

Схожі статті