“Ще й випхаю”: Ніна Матвієнко скаржиться на життя з Мірзояном і Тонею в одній хаті та мріє, щоб вони з’їхали

Народна артистка України Ніна Матвієнко живе в одному будинку з 40-річною донькою Тонею, зятем Арсеном Мірзояном і їхньою донечкою, але вже не може дочекатися, коли сімейство переїде у власну оселю. Про це співачка чесно розповіла в новому інтерв'ю.

Протягом своєї довгої музичної кар’єри Ніна Митрофанівна Матвієнко не обзавелася купою нерухомості, але може дозволити собі життя у великому триповерховому будинку під Києвом, де знайшлося місце також для Тоні, Арсена і онучок. Ба більше, Уляна, старша онучка, живе разом з хлопцем, а нещодавно додому з монастиря ще й повернувся син артистки Іван. Попри те, що вдома зірці ніколи не буває сумно, постійний шум і галас їй не подобається.

Ніна Матвієнко мріє про переїзд Тоні і Мірзояна

В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Ніна Митрофанівна чесно зізналася, що вважає свій будинок затісним для такої кількості людей, тому вона вже не може дочекатися, коли дочка і зять від неї з’їдуть:

“Я так цього чекаю, з великим задоволенням, ще й так випхаю, тому що мені шкода їх – в одній кімнаті туляться, костюми… Це важко для них. І в кухні всі товчемося, нас багато в хаті, а так чотири кімнати все ж таки в них буде”.

Ніна Матвієнко вже готова випхати з дому Тоню і Арсена Мірзояна
Ніна Матвієнко вже готова випхати з дому Тоню і Арсена Мірзояна

Коли Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян влаштують новосілля

Роки роботи на сцені дозволили подружжю назбирати гроші на власну квартиру, яку вони придбали не так давно. Втім, до переїзду ще далеко, про що Тоня розповіла сама. За її словами, проблема бюрократичного характеру. Оселю вони купили в новобудівлі, яка досі добудовується, а документально вони ще не стали власниками офіційно.

Співачка не очікувала, яким затяжним виявиться цей процес. Мовляв, обіцяли спочатку одне, потів вже інше:

“Ми ще так, сподіваємося хоча б, що це взагалі все відбудеться”.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Арсен раніше казав, що жити з Ніною Матвієнко їм зручно – завжди є на кого залишити п’ятирічну доньку, а з’їхати одразу вона все одно не можуть ще й тому, що в новій квартирі наразі голі стіни без ремонту.

Схожі статті