Колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу у неї на очах зацілувала нова молода пасія: “Таке кохання”

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу змінив статус холостяка на статус нареченого. Він вже готується до весілля з новою пасією, якій вдалося перевершити співачку.

Особисте життя Ані Лорак сповнене драми і розчарувань. У 2009 році артистка вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, якому згодом народила доньку Софію. Знаменитість не тямила себе від щастя і кохання, мріяла провести все життя поруч з обранцем, однак плани на сімейну ідилію зруйнувала велелюбність турка. Він неодноразово був помічений за зрадами зірковій дружині, поки вони була зайнята гастролями і концертами.

Спершу Кароліна намагалася врятувати шлюб і закривала на це очі, проте Мурат не зупинився, тож терпець співачки увірвався і на початку 2019-го вони розлучилися за її ініціативою.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Свій біль виконавиця перенесла у творчість. І хоча пройшло вже майже три роки з моменту розлучення, вона досі пише пісні про те, як їй було боляче, коли вона побачила так багато фальші в коханому. А от колишній чоловік Ані Лорак навпаки насолоджується життям. Нещодавно він зробив пропозицію руки та серця новій обраниці, яка незабаром стане його другою дружиною.

Що відомо про наречену Мурата Налчаджиоглу

Суперницю Ані Лорак звуть Лілія, до світу шоу-бізнесу вона ніякого відношення не має, молодша за співачку на 17 років. Дівчина живе в Києві, працює візажистом, виховує доньку від попередніх стосунків і зовні дуже нагадує Кароліну.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена Мурата Налчаджиоглу

Схоже, між Муратом і Лілією панує повна ідилія. У себе в Інстаграмі колишній чоловік Ані Лорак зробив репост кадрів з вечірки, на яких посеред танцю наречена його міцно обійняла і поцілувала:

“Це як ми, тільки вони. Нереальні! Я вперше бачу таке кохання з боку”, – свідчить підпис до публікації.

Колишній чоловік Ані Лорак привселюдно цілується з новою пасією
Колишній чоловік Ані Лорак привселюдно цілується з новою пасією

Як новину про одруження Налчаджиоглу сприйняла Ані Лорак, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті