Як зараз виглядають актори “Іронії долі”: хто з зірок новорічного хіта постарів та помер, а хто зберіг молодість

"Іронія долі" - один із найулюбленіших фільмів для мільйонів телеглядачів. Напередодні Нового року улюблені герої з'являються у кожному домі. Давайте подивимося, як змінилися актори, які втілили їх у легендарній стрічці.

Андрій Мягков

Андрій Мягков: тоді та зараз
Андрій Мягков

Режисер “Іронії долі” Ельдар Рязанов зізнавався, що він мріяв попрацювати з Мягкових і у процесі зйомок він був його улюбленцем. Актор і до новорічного хіта був затребуваним серед режисерів, проте після прем’єри у 1975 році він отримував десятки пропозицій роботи чи не щодня. Тим не менш з часом він почав все більше відмовлятися від них та все рідше з’являтися на екранах. За словами самого Мягкова, він просто втратив інтерес до сучасного російського кіно й воно його не приваблює. Останні роки свого життя він присвятив письменництву книжок у детективному жанрі. Андрій Мягков пішов із життя у лютому цього року на 83 році життя.

Барбара Брильська

Барбара Брильська: тоді та зараз
Барбара Брильська: тоді та зараз

Польська акторка, яка втілила героїню Надю, закохала у себе мільйони чоловіків. А жінки, які дивилися “Іронію долі” прагнули повторити її білокуру зачіску та купити схоже коричневе плаття – артистка однією появою на кіноекрані задала стиль на довгі роки. Життя Барбари складалося по-різному – її кар’єра вийшла дійсно успішною, проте в 1993 році артистка пережила справжню трагедію. Її донька Бася, починаюча акторка та модель, розбилася в автомобільній катастрофі – Брильська довгі роки боролася з депресією та взяла себе в руки заради сина Людвіга. Нещодавно у пресі з’явилася новина, що 80-річна Барбара злама хребет і зараз знаходиться на лікуванні.

Юрій Яковлєв

Юрій Яковлєв
Юрій Яковлєв

Роль Іпполита стала для Юрія Яковлєва зірковою, саме після неї він почав отримувати десятки пропозицій від іменитих режисерів. У 2000-х у легендарного актора почалися проблеми зі здоров’ям і він практично зник зі сцени театру та перестав зніматися. Виключенням став фільм “Іронія долі. Продовження” у 2007 році – ця роль стала для Яковлєва останньою. Його не стало у 2013 році.

Любов Доброжанська

Любов Доброжанська
Любов Доброжанська

Роль “найкращої на світі” мами Жені Лукашина втілила акторка Любов Доброжанська. Вона й до того була вельми затребуваною артисткою в кіно та на сцені театру. Робота в “Іронії долі” стала для неї однією з останніх – через 5 років після прем’єри у 1980-му жінка пішла із життя.

Валентина Тализіна

Валентина Тализіна: тоді зараз
Валентина Тализіна: тоді зараз

Валентина Тализіна не лише зіграла подругу головної героїні, а й подарувала їй свій голос. Полячка Барбара Брильська говорила з яскравим акцентом, тож її довелося переозвучити – цю роботу виконала саме Тализіна. Зараз акторці 86 років, вона й досі грає у театрі.

Схожі статті