26-річна Аліна Гросу заявила про роман з депутатом та принизила Полянського: “Навіщо розмінюватися на дрібниці”

Українська співачка Аліна Гросу знаходиться у тому віці, коли успіх, особисте життя та популярність знаходяться у самому зеніті. Втім, артистка стигає приділити увагу усім цим сферам.

Популярна українська співачка Аліна Гросу є активною користувачкою соцмереж, тому для фанатів її творчості не має ніяких складнощів у тому, щоб невпинно слідкувати за її особистим життям. Аліна обожнює ділитися не тільки новинами з професійної сфери, але й розповідає, що відбувається в її особистому житті і навіть встигає жартувати.

Аліна Гросу заявила про роман з депутатом та принизила Полянського

Так, нещодавно колишньому чоловіку зірки Олександру Комкову перепало саме через жарт, який зірка опублікувала у себе в розділі сторіс, а нещодавно дісталося і Роману Полянському.

Так, справа в тому, що зірка оприлюднила кадр з актором, який в руках тримав книгу під назвою “Як з людини зробити депутата” і додала, що вона вирішила не розмінюватися на дрібниці і зробити з коханого політика.

Аліна Гросу заявила про роман з депутатом та принизила Полянського

Цікаво, чи мала на увазі Аліна, що професія Полянського низькосортна, і якщо ні, який контекст був у її коментарі. Сам Полянський на фотографії зовсім не виглядав щасливим. У чоловіка було сумне обличчя, яке, на жаль, не видало жодних емоцій.

Нагадуємо, що про роман співачки з актором стало відомо півроку тому. Ще за часів, коли Аліна була заміжньою, вона познайомилася з ним на зйомках. Подейкують, що вже тоді між ними виникла іскра. А після розлучення зірка активно почала з ним співпрацювати і непомітно для всіх стосунки переросли у роман. Пара не поспішає одружуватися, але Аліна та Роман не приховують, що в планах і весілля, і придбання власного будинку, і народження дітей. Небажання артистки квапитися пояснюється дуже просто — її перший шлюб з московським бізнесменом був зруйнований через півроку після одруження, і залишив дуже гіркий осад після себе.

Схожі статті