Катерина Репяхова чи Лора Созаєва: хто з дружин Віктора Павліка більше полюбився фанатам і перевершив конкурентку

Справжня драма розігралася у 2020 у житті Віктора Павліка: його одруження майже співпало з кончиною молодшого сина. Та всю увагу взяли на себе дружини артиста.

Лариса Созаєва та Катерина Репяхова стали популярними завдяки Віктору Павліку. Про них заговорили у контексті розлучення та одруження зірки. Обидві жінки ведуть у соціальних мережах блоги та мають ряд прихильників. З Ларисою співак розірвав шлюб у 2016 році. З Катею відсвяткував першу річницю подружнього життя.

Жінки між собою спільної мови не мають і наприкінці минулого 2021, публічно з’ясовували стосунки онлайн. Хоча свій гнів у бік молодої Репяхової Созаєва висловлювала ще коли про роман її екс-чоловіка публіка дізналася вперше.

Хто з дружин Віктора Павліка більше полюбився фанатам

Зараз же всі суперечки припинено і кожна живе своїм життям.

Кого ж фанати люблять більше: Катю чи Ларису?

За час, проведений з Віктором Павліком, Репяхова зуміла створити свій блог. Аудиторія у 153 тисячі користувачів підтримує дівчину та робить їй компліменти. Не байдужо ставляться до неї і фанати чоловіка. Спільні світлини родини викликають захоплення і у коментарях зазвичай пишуть:

  • “Кохання вам та здоров’я”
  • “Обожнюю вас”
  • “Красива пара”

Ларису ж прихильники дуже підтримували після новини про сина. Нагадаємо, що 7 серпня 2020 року не стало молодшого сина Віктора. Після 18 курсів хіміотерапії і променевої терапії, хвороба не здалася та погубила юнака. Созаєва ж знайшла відраду онлайн. Хоча аудиторія у її блогу менша за Катеринину, теплих слів користувачі ніколи не шкодують. Завжди звертають увагу на витончену вроду жінки та її благородні риси обличчя.

Хто з дружин Віктора Павліка більше полюбився фанатам

Жінка любить публікувати не лише свої власні світлини, а й філософські роздуми на різні теми.

Схожі статті