48-річний Олег Винник розповів про роман з юною переможницею Х-Фактора Еліною Іващенко: “Ти все одно мене вабиш”

Відомий український співак Олег Винник тримає подробиці особистого життя в таємниці, проте публіку дуже цікавить, кому все ж таки належить його серце.

Олег Винник – феномен вітчизняної естради, адже популярність він здобув швидко і з легкістю збирає будь-який концертний майданчик. Деякі артисти можуть лише позаздрити такому успіху, як би різні люди не ставилися до творчості героя статті. Саме нею він хоче бути цікавим публіці, не відволікаючи увагу від пісень інтригами особистого життя. Втім, скільки б співак не мовчав, чутки про його таємну дружину та романи з відомими жінками не стихають.

Фанати впевнені, що Олег давно одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне. Подейкують, пара знайома ще зі студентських часів, тоді між ними і спалахнули почуття.

Олег Винник і його таємна дружина Таюне

Та сам Винник жодного разу не підтверджував цього факту, через що пліткують про його любовні стосунки з іншими красунями. Однією з них стала молода і талановита співачка Еліна Іващенко, яка у 2016 році стала переможницею вокального шоу “Голос. Діти”, а у 2019-му перемогла в “Х-Факторі”.

Еліна Іващенко і Олег Винник

Роман Олега Винника та Еліни Іващенко

Про романтичний зв’язок Винника та Іващенко, попри 28-річну різницю у віці, заговорили після чуттєвого дуету музикантів, які у 2021-му випустили спільну пісню “Діаманти” з такими рядками:

“Чай вистигає, ти палиш, щось приховала в собі, та всеодно мене вабиш. Іскрами. Дай мені ніжності трохи, та ти сама не в собі, бо перестали ми бути щирими. Горді і молоді, стратили все тоді”.

Що відомо про роман Олега Винника та Еліни Іващенко

Особисто зірки не коментували ймовірний роман, але Еліна – не єдина, кого записували в коханки Олега Винника. Детальніше про це дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті