65-річна Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до своєї молодшої сестри Ольги: “Вона розмовляє з ним”

Легендарна українська акторка Наталія Сумська чесно розповіла про ревнощі у стосунках зі своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим. Зірка ревнувала коханого навіть до рідної сестри Ольги.

Наталія Сумська не з чуток знає, що двом творчим людям під одним дахом є місце. Її батьки, Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська та В’ячеслав Ігнатович Сумський, прожили разом все життя, вдвох працюючи на сцені театру. Сама вона теж знайшла особисте життя з колегою по цеху. Чоловік Наталі – актор Анатолій Хостікоєв. Це вже другий її шлюб, а його – третій. Спільний син пари В’ячеслав продовжив акторську династію.

В юності Сумська навіть не могла собі уявити, що стане дружиною Хостікоєва – мріяла бути поруч з ним хоча б на сцену чи в кіно, але доля подарувала більше.

В'ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим
В’ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим
В'ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим
В’ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим

Варто зауважити, що молодий Анатолій був одним з найбажаніших чоловіків в акторському середовищі. На місці Наталії хотіли б опинитися безліч жінок, тож з ревнощами вона стикалася часто.

В одному зі своїх інтерв’ю Сумська розповідала:

“Ревнощі – це добре, це такі почуття! Я теж ревнувала. Ота [жінка] пройшла, і вона розмовляє з ним, а я вже думаю про що вона говорить. І вже ціла купа версій у голові: а щось у мене не так, а, можливо, треба підтягнутися, краще одягнутися. Я ревную до сих пір… Трошки”.

Наталія Сумська ревнувала Хостікоєва до молодшої сестри Ольги

Наприкінці дев’яностих Ольга і Анатолій грали головні ролі в серіалі “Роксолана”. Вона була наложницею султана Сулеймана, образ якого втілював Хостікоєв. Сумська-молодша на собі відчула, що не закохатися в такого красеня просто неможливо.

Ольга Сумська зізналася, що закохалася в чоловіка сестри Анатолія Хостікоєва
Наталія Сумська ревнувала Анатолія Хостікоєва до Ольги Сумської

Виявляється, під час зйомок Ольга відчула, як шалено Наталія ревнує. Про це стало відомо у програмі “Світське життя”:

“Наталя ревнувала, і це нормально, адже ми все робили з Анатолієм переконливо, і люди повірили в наше щире кохання”.

Варто зауважити, що нинішні стосунки сестер Сумських не можна назвати теплими. Артистки втратили ту сестринську теплоту, яку мали в дитинстві через різні погляди на життя і політику.

Схожі статті