Брежнєва не змогла стати дітям Костянтина Меладзе доброю мачухою: донька продюсера не прийняла нову жінку батька

Донька Костянтина Меладзе Лія дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізналася, що досі не спілкується зі своєю мачухою Вірою Брежнєвою. Всі деталі в статті.

Більше 10 років тому у російському шоу-бізнесі прогримів черговий скандал, який був пов’язаний з братами Меладзе. Старший брат Костянтин, який завжди славився своєю любов’ю до жінок, опинився у його центрі. Виявляється, чоловік роками перебував у романі з підлеглою Вірою Брежнєвою.

Його колишня дружина до останнього не хотіла вірити пліткам про чоловіка і щиро зізнавалася після, що довіряла коханому. Ба більше, коли настала епоха підозр, вона подзвонила Брежнєвій, щоб  дізнатися у неї правду, але отримала у відповідь лише заспокійливі фрази та переконливі зауваження у тому, що все в порядку.

Брежнєва не змогла стати дітям Костянтина Меладзе доброю мачухою

Брежнєва не змогла стати дітям Костянтина Меладзе доброю мачухою

Після того, як чоловік пішов з сім’ї поговорювали про те, що його доньки не змогли знайти спільної мови з новою мачухою. Як у випадку з дівчатами Валерія Меладзе, сестри не вийшли на контакт з новим членом родини.

В інтерв’ю Катерині Осадчій Лія Меладзе підтвердила ці дані. Виявляється, дівчина досі не контактує з дружиною батька, яка колись перебувала у статусі його коханки.

“Ми взагалі не спілкуємось. Конфліктів жодних не було, взагалі нічого не було. Просто я спілкуюсь лише з татом”, – каже дівчина.

Зараз вона намагається побудувати кар’єру за допомогою українського телебачення і запевняє, що батько не допомагає їй у цій справі. Однак, до зустрічі з зірковими тренерами він все ж таки її підготував порадами.

Що ж стосується Брежнєвої, певно дівчині було не надто приємно отримувати подібні запитання у хвилину її слави.

Схожі статті