На 46-річного Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки: “Я дуже задоволений”

Тренер шоу "Голос країни" та фронтмен українського рок-гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук після розлучення з Лялею Фонарьовою вже налагодив своє особисте життя.

Минулого року Святослав Вакарчук повідомив про розлучення зі своєю дружиною, стилісткою Лялею Фонарьовою. Розрив пари сколихнув увесь український шоу-бізнес, адже їхні стосунки тривали два десятки років і здавалися ідеальними. Відповідний допис артист опублікував у соцмережах:

“Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись”.

Попри те, що Вакарчук заробив собі репутацію зразкового сім’янина, його почали підозрювати у зрадах. Мовляв, шлюб пари перетворився на любовний трикутник. Незабаром фанатів спантеличила чергова новина, яка підтвердила чутки про появу коханки у Святослава – він вперше став батьком.

Святослав Вакарчук став батьком після розлучення з Лялею Фонарьовою

Сина музиканту, звісно, народила не Фонарьова. Ба більше, цей факт вдалося кілька місяців протримати в секреті, що означає, що дитина з’явилася на світ ще до офіційного повідомлення про розрив зірок. Зауважимо, що спільних дітей у Лялі і Вакарчука не було, хоча свою падчерку Діану артист завжди називав донькою і ставився до неї, як до рідної.

Вакарчука після розлучення оточили молоді жінки

Окрім виховання сина, якого Святослав, до речі, назвав Іваном на честь дідуся, він також гастролює з “Океан Ельзи”, а ще збирає команду мрії на вокальному талант-шоу “Голос країни-12”.

В Інстаграмі Вакарчук вже похизувався результатами першого ефіру:

“Відбувся перший етап сліпих прослуховувань. В моїй команді з’явились, зокрема, дві чудові співачки – Аліє Хаджабадінова та Анна Кіндзерська. Я задоволений ними обома. Сподіваюсь, вам теж сподобалось”, – написав співак.

Схожі статті