46-річна Наталія Могилевська травмувала голову під час репетиції: “Півтора кілограми прямо в лоб”

Відома українська виконавиця Наталія Могилевська має великий досвід концертної діяльності з травмами та інцидентами. Нещодавно зі співачкою знову сталася невелика біда.

Біографія Наталі Могилевської наповнена як приємними подіями, так і вельми драматичними. Частина діяльності будь-якого артиста — це травми отримані на сцені під час виконання танцювальних рухів або трюків. Часто стається так, що техніка або декорації підводять зірок, і стають причиною їхньої подальшої госпіталізації.

Подібних випадків не злічити, але про кожен знаменитості залюбки розповідають своїм фанатам, адже хочуть донести до них, на що вони йдуть заради якісного шоу

Наталія Могилевська травмувала голову під час репетиції

Так, нещодавно Наталія Могилевська зізналася, як заробила величезний синець на лобі. Виявляється, зірка отримала на горіхи від свого балету під час репетиції. Власне, все сталося через стійку з мікрофоном, яка прилетіла їй прямо до лоба.

Наталія Могилевська травмувала голову під час репетиції. Скріншоти особистої сторінки зірки

“На лобі поранення! Я сьогодні коцнулася під час репетиції з балетом… мікрофоном. Мене балетні поб*** стійкою разом із мікрофоном – півтора кілограма прямо в лоб!” – поділилася виконавиця.

На щастя, лікар виконавиці не знадобився, і після фізичних навантажень вона рушила у студію, де її колектив займався демо версією її нової пісні. Однак, слід від пережитого залишився на лобі Могилевської.

Нагадуємо, що днями Наталія написала звернення до Зі Фамелу, більш відомої під псевдонімом Борис Апрель. Артистка пояснила, що ніколи не бажала йому зла і намагалася допомогти набрати вагу. Також вона зізналася у коханні колишньому підопічному.

Схожі статті