30-річну Alyona Alyona кинув коханий у День Святого Валентина, втікши від неї в інше місто: “Не засуджуйте”

Українська реперка Alyona Alyona у День святого Валентина повідомила у своєму особистому блозі про те, що розішлася з коханим. Як переживає розставання артистка - читайте далі.

Alyona Alyona – одна із найбільш провокативних зірок на українській естраді. Артистка увірвалася до вітчизняного шоу-бізнесу декілька років тому й відразу почалася займати перші сходинки в музичних хіт-парадах та зібрала потужну армію фанатів і прихильників.

Особливу Альону полюбили за її простоту та щирість. Зірка не приховувала, що довгий час жила небагато, працювала вихователькою у дитячому садку й лише мріяла про сцену. Окрім того, не соромиться реперка й зайвої ваги, а навпади всіляко демонструє в особистому блозі, що кілограми не заважають жінці почути себе красивою в сукнях, купальних костюмах і тим паче зав’язувати стосунки.

Alyona Alyona у Танцях з зірками

Про свої відносини Alyona Alyona вперше розповіла декілька місяців тому. Прихильникам і ЗМІ реперка повідомила, що почала зустрічатися з колегою по цеху на ім’я Денис, більш відомим під псевдонімом YOXDEN. Однак вже сьогодні в День закоханих артистка написала на своїй сторінці, що вони вирішили розійтися з бойфрендом:

“Ніхто й уявити не міг, що відстань і розлука проллють світло на правду. А вона виявилася гірка”, – зізналася Альона.

Alyona Alyona розійшлася з бойфрендом
Alyona Alyona розійшлася з бойфрендом

Зірка також відзначила, що рішення було прийняте без сварок, зрад та ножів у спину:

“Попрошу всіх не жаліти, не засуджувати, не співчувати, не звинувачувати та не гадати на ромашці “Чому?” – попросила реперка.

За словами артистки, їм з Денисом не вистачило двох тижнів, щоб відсвяткувати першу річницу стосунків. Вона додала, що вони й досі кохають один одного, проте відчувають, що залишитися друзями буде краще для обох.

Схожі статті