Ектор Хіменес-Браво вперше показав рідних сестру, брата, племінницю і маму: повернувся в Колумбію до сім’ї

Талановитий кухар, ресторатор і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав своїх рідних сестру, брата, племінницю і маму.

Ні для кого не секрет, що Ектор Хіменес-Браво народився і виріс в Колумбії. Кулінарією він захопився завдяки мамі, але його увагу привертав не лише процес приготування. а й вигляд страви. Освіту герой статті отримав в Кулінарній академії міста Богота, після чого почав свій професійний шлях у висококласних готелях рідної країни.

Так у 27 років Ектор став шефом в одному з найкращих готелів Сполучених Штатів Америки. В Україну Хіменес-Браво потрапив у 2009-му – він отримав пропозицію відкрити кілька закладів. Пізніше кулінар створив власні ресторани – китайської, в’єтнамської кухні та кондитерську.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав рідних сестру, брата, племінницю і маму

Телекар’єра Ектора бере початок з 2011 року. Саме він став головним суддею шоу “МастерШеф”, і досі ним є. У 2021-му Хіменес-Браво отримав українське громадянство та повідомив, що нарешті зустрів кохану, вона українка. При цьому про рідні краї він теж не забуває. Нещодавно зірка вирушив додому в Колумбію, де проводить час з родиною.

У себе в Інстаграмі Ектор Хіменес-Браво показав зворушливе сімейне фото, яке вони з родичами повторили через не одне десятиліття. Так, у кадрі можна маму, брата, сестру і племінницю кулінара. Усі вони позують разом.

“Фото скрізь десятиріччя! Оцініть в каруселі. P.S.: Колумбія пахне дитинством”, – написав шеф-кухар.

Судячи з архівної світлини, Ектор в родині наймолодша дитина. Звісно, не враховуючи племінницю, яка з’явилася тільки на новому фото.

Шанувальники у коментарях засипали сімейство компліментами та побажали їм бачитися частіше попри відстань.

Схожі статті