48-річна Руслана Лижичко стала провидицею: напророкувала події 2014 та отримала прохання визначити долю України

Руслана Лижичко стала справжнім символом української пісні. Вона була першою зіркою, яка принесла нашій країні омріяну перемогу на Євробаченні.

Руслана Лижичко – унікальна знаменитість. Їй, простій співачці зі Львову, випала можливість поїхати до Туреччини представляти державу на Євробаченні. Тоді, у 2004 році, Україна була новачком на цьому конкурсі. Навіть з професіоналізмом і шармом Пономарьова нам не вдалося стати лідерами.

Руслана на Євробаченні
48-річна Руслана Лижичко стала провидицею

Та “Дикі танці” пробудили всю Європу. Ходили чутки, що наші хореографи так ретельно готувалися до виступу, що аж сцену туркам зламали. Запальна ж артистка своїми гуцульськими мотивами не лише причарувала слухачів, а й задала новий вектор конкурсу.

Втім, справжнім відкриттям для самої Руслани став не лише її тріумф. Лижичко розповіла у себе в Інстаграмі дивовижну історію, яка вразила багатьох її прихильників. Як виявилося, своєю творчістю вона напророкувала одну з головних подій нашої сучасної історії, а саме революцію 2013-2014 років.

“Ми зняли це відео рівно 10 років тому. Ми інтуїтивно вибрали такий сюжет. Відео робили за рік до подій на Майдані”, – написала артистка в мережі. Фанати відмітили, що сюжет кліпу перегукувався із подіями в Україні, де люди роками були наче за ґратами, але зуміли вибороти свободу на Майдані Незалежності.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCaPwb1Yt5rE%2F&is_from_rle

Зірка вирішила поділитися емоціями на фоні подій останніх днів, а її одразу у коментарях попросили зробити ще одне пророцтво:

  • “Пам’ятаю це відео, воно тоді здалось досить важким і емоційним, але ви справді наче у воду дивились. Зробіть ще пророчі відео, але з нашою перемогою і добрим фіналом!”

Схожі статті