Святослав Вакарчук не витримав і привселюдно розплакався: війна в Україні довела музиканта до гірких сліз

Відомий український музикант Святослав Вакарчук не зміг стримати емоції через історію звичайної українки, що пройшла через пекло завдяки окупантам.

Звичайні українці та представники шоу-бізнесу як ніколи згуртовані. Здається, ніби між нами ніколи не було відстані, а якщо вона і була, то зараз від неї і сліду не залишилося. Знаменитості активно допомагають своїм співвітчизникам, хто як може.

Наприклад, Аліна Гросу чекає на всіх у Львові і залюбки розміщає біженців у себе вдома. Даша Астаф’єва чистить картоплю, щоб нагодувати українських бійців, а Ольга Мартиновська постійно їздить на кордон з Польщею, щоб дістати ліки для людей, які страждають через проблеми з щитовидною залозою.

Святослав Вакарчук не витримав і привселюдно розплакався

Святослав Вакарчук же займається підвищенням бойового духу. На початку війни музикант часто відвідував бійців та територіальну оборону, а зараз ходить по лікарнях, площам, бомбосховищам і для всіх виконує свої хіти.

Зокрема він також взяв участь в інформаційній боротьбі і намагається розповісти світові правдиву версію того, що відбувається в Україні.

Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який відзняв за допомогою звичайної українки, яка потрапила під справжній обстріл та бомбардування. Під час її мови, на очі Святослава навернулися сльози, і хоча він намагався їх стримати, стан артиста був помітний неозброєним оком.

Таким чином Вакарчук зробив ще один крок назустріч росіянам, до серця яких намагається достукатися. Велика проблема полягає в тому, що жителі сусідньої держави впевнені, нібито кожне відео з України є фейком або неправдою.

Схожі статті