З ким крутила романи і кого кохала насправді: що відомо про обранців 37-річної Тіни Кароль, яка відпустила Огіра

Неповторна Тіна Кароль має велику популярність серед українців. Вона чарівна, вродлива та неймовірно жіноча. Дізнайтеся скільки насправді було прихильників у поп-діви.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу – справжня легенда сцени, яка з простої студентки вирісла у справжню поп-діву. Артистка завжди буває у центрі уваги, особливо чоловіків.

Втім, зірка вважає своїм єдиним коханням тільки Євгена Огіра. З ним іона почала співпрацювати після Євробачення 2007 року. Вона стала справжньою музою свого продюсера, а він – її надією та опорою.

Євген Огір мав дітей і таємну дружину
Євген Огір і Тіна Кароль

Проте, до зустрічі з Євгеном у співачки вже була не менш палка історія кохання. Її обранця звати Дмитро. На момент знайомства він працював режисером, а у 2014 Батьківщина покликала його на захист кордонів.

Екс-коханий Тіни Кароль Дмитро Тубольцев

Стосунки з Дмитром тривали рік. Проте, чоловік дуже тепло згадує свою колишню.

Непрокоментовані романи Тіни Кароль

За останні роки поп-діва була помічена у двох гучних історіях. На проєкті “Голос країни” в артистки ймовірно могли зав’язатися стосунки з Даном Баланом. Музиканти ніжно трималися за руку у перервах між зйомками, а в одній із передач приїхала знайомитися з українським слухачем і, власне, Тіною мама молдавського мачо. При зустрічі з Людмилою Балан, Тіна дуже засмущалася і навіть Потапу сказала, що зараз сватати будуть.

Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль
Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль

Втім, знаменитості так і не підтвердили свій роман.

Ще цікавішою є історія про Тіна та Ігоря Коломойського. Начебто чутки розпустили танцівниця балету співачки. Додало перчинки історії ще й те, що Кароль з роками стала провідною зіркою “полюсів”. Цей телеканал неодноразово пов’язували з олігархом. Проте, сама знаменитість навіть слова не проронила стосовно ситуації.

Попри інтриги, які приписували артистці, вона ніколи не приховувала, що після Євгена Огіра таки мали стосунки, але вирішила бути вірною лише йому.

Схожі статті