Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина: молдавський мачо обімлів від краси Тіни Кароль в сукні нареченої

Мама відомого молдавського співака Дана Балана Людмила Балан на очах у всієї країни натякнула на весілля сина з Тіною Кароль, яка вже показала сукню нареченої.

Про роман Тіни Кароль і Дана Балана заговорили під час їхньої участі в шоу “Голос країни”, а причиною таких чуток став неприхований флірт музикантів. Компліменти, обійми, погляди та інші недвозначні натяки на почуття не залишилися не поміченими глядачами, хоча зіркова парочка зрештою залишила інтригу, не підтвердивши і не спростувавши свої стосунки.

Тоді в цю історію втрутилася мама Дана Людмила Балан, яка розставила всі крапки над “і” прямісінько на сцені “Голосу”. Жінка під приводом сюрпризу для сина у фіналі сезону заспівала весільну пісню.

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль

Мама Дана Балана готується оженити сина на Тіні Кароль

Потенційну невістку Людмила Балан вподобала, тож плітки про майбутнє весілля артистів не вщухають. Ба більше, коли Тіна і Дан з’явилися разом в “Танцях з зірками”, вони постали майже у весільних вбраннях — Кароль у білосніжній сукні з крилами ангела, а Балан у класичному чорному смокінгу.

Тіна Кароль та Дан Балан
Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль

Фанати радіють за українську поп-діву, адже молдавський мачо став першим чоловіком, якого вона публічно підпустила до себе після втрати Євгена Огіра у 2013 році. А у 2021-му співачка присвятила новий альбом коханню та в інтерв’ю журналу Elle зізналася:

“Серце готове прийняти, тому що ще раніше ця тема для мене була не просто табу — на клітинному рівні я не підпускала ці питання до себе”.

Зауважимо, що для Дана це теж не перші серйозні стосунки. На його рахунку є один невдалий шлюб з моделлю Еллою Крупеніною.

Ще більше секретів з особистого життя Тіни Кароль, у якому є місце і Балану, дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті