42-річна Марина Боржемська-Узелкова показала життя після розлучення: навіть хліб самій доводиться пекти

Марина Боржемська вже кілька років живе у статусі розлученої. Як склалася доля екс-обраниці В'ячеслава Узелкова - дізнайтеся далі у матеріалі.

Марина з її чоловіком В’ячеславом були для багатьох зразковою парою: амбітні, спортивні та неймовірно харизматичні. Вони складали враження подружжя, яке доживе разом до золотого весілля. Втім, розлучення у життя цієї родини підкралося несподівано.

Марина Боржемська вперше показала свого батька
Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков

У 2018 знаменитості оголосили про те, що більше не можуть жити разом. Ця новина всіх ошелешила. Проте, кожен пішов своїм шляхом. Марина стала розвивати себе як блогера. Вона активно ділиться новинами з життя. Нещодавно зірка розповіла про неймовірний рецепт домашнього хлібу. Боржемська щемливо пригадала, що у нинішній важкій воєнній ситуації для багатьох – це головний продукт:

“Мені здається, під час війни у нас дуже змінилося відношення до хліба. На жаль, ми перебували, а дехто досі перебуває, у ситуаціях, коли життя рятує тільки хліб”, – написала екс-дружина боксера.

Та не блогерською справою єдиною: Марина продовжує займатися спортом, а також не полишає думки про те, що в її силах налагодити своє особисте життя. Вона ходила на побачення, але своїм досвідом не була задоволена. Навіть брала паузу у вирі знайомств з чоловіками. Втім, її вдома завжди є кому чекати, адже жінка проживає зі своїми чудовими дітками. Спортсменка не раз зізнавалася, що малюки – це її надія та опора у житті, а народила їх вона, звісно, у коханні. Боржемська ні про що не шкодує.

Нагадаємо, що Марина з В’ячеславом одружилися у 1999-му році.

Схожі статті