Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк: заможний мачо, після якого зірка досі не може прийти до тями

Декілька років тому знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк зізналася, що має нареченого. Хто цей чоловік, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк завжди позиціонувала себе, як холостячка. Журналістам вона не розповідає жодного слова про своє особисте життя, а також жартує про те, що ніхто не хоче брати її заміж. Однак це, цілковита неправда. Вродлива жінка та справжній професіонал своєї справи Нікітюк перебувала у різних стосунках, і одні з них навіть мали закінчитися весіллям.

Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк

Так, декілька років тому вона зізналася, що має нареченого. Ім’я та прізвище обранця вона відмовилася називати, тому знайти будь-яку інформацію про нього неможливо, і доводиться вірити на слово телеведучої.

Леся Нікітюк стала таємно мамою?
Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк

Зірка зізналася, що познайомилася вони вельми цікаво: молоді люди тривалий час були сусідами, і в якийсь момент у телеведучої закінчився цукор, тож вона пішла позичити її у чоловіка. Стосунки закрутилися. Згодом стало відомо, що пара розійшлася, але Леся не поспішала пояснювати, чому ж не склалося.

Варто відмітити, що минулого року мережу сколихнула ще одна новина про те, що Леся виходить заміж. На цей раз мова йшла про чоловіка, який зробив їй пропозицію руки і серця прямо посеред сцени після виступу зірки. Довго ані журналісти, ані глядачі не могли розібратися, чи це правда, або ж спеціально розіграна сценка, адже під час виступу Леся Іванівна пародіювала Адель. Так як весілля не відбулося, немає сумнівів, що це був влучний піар-хід.

Подейкують, що і зараз Леся не самотня. Знаменитість декілька раз про говорилося про свій статус обраниці. Але традиціям вона не зраджує і особистість чоловіка не викрила.

Схожі статті