73-річна Алла Пугачова в літньому образі перевершила 51-річну Орбакайте: модна фотобитва родичок в шортах

Знаменита російська співачка Алла Пугачова сколихнула мережу новою фотографією, на якій вона постала у коротких шортах. У зірки є дочка, яка також не дивлячись на вік, хизується стрункими ногами.

З тих пір, як знаменита російська співачка Алла Пугачова схудла, вона дозволяє собі більш жіночні наряди, які дуже подобаються її шанувальникам. Артистка обожнює носити легкі сукні, а іноді навіть вражає виглядом у коротких шортах, як вона це зробила нещодавно.

73-річна Алла Пугачова в літньому образі перевершила 51-річну Орбакайте

Так, чоловік легенди російської естради оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому вона постала у коротких шортах та показала стрункість своїх ніг.

Робота Примадонни над собою вражає, особливо враховуючи її вік. Адже більшість ровесників Алли Борисівни більш схвильовані станом свого здоров’я, аніж естетичними питаннями. Натомість зірка може собі дозволити подібні виходи в світ.

Її старша донька Христина Орбакайте також собі ні в чому не відмовляє. П’ятдесятирічний вік не зупиняє її на шляху до краси, і Христина полюбляє хизуватися підтягнутою фігурою та стрункими ногами. Зірка також нещодавно оприлюднила свіжий кадр, на якому постала у всій красі.

73-річна Алла Пугачова в літньому образі перевершила 51-річну Орбакайте

Хто з них краще, сказати важко, як ніяк Христина та Алла – родички. Варто відмітити і той факт, що вони неймовірно схожі одне на одного. Це особливо помітно з віком.

Нагадуємо, що зараз Алла Борисівна знаходиться за кордоном. Зіркова родина терміново виїхала з російської федерації тільки-но почалася війна. Чоловік зірки Максим Галкін твердо настояв на тому, що не підтримує дій володимира путіна. На зірку тиснуть з усіх сторін: преса цькує коміка, а органи вже відбирають в нього замок. Однак, гуморист не збирається відмовлятися від своєї позиції.

Схожі статті