Дружина Тараса Тополі Alyosha зізналася, що фінансово не тягне життя у США з трьома дітьми: “Вижити неможливо”

Знаменита українська співачка та дружина соліста гурту "Антитіла" Alyosha дала відверте інтерв'ю вперше після тимчасового переїзду до США через війну в Україні.

Тарас Тополя з початком повномасштабного російського вторгнення на територію України разом з музикантами гурту “Антитіла” вступив до лав територіальної оборони і з перших днів служить парамедиком. Варто зауважити, що співак має законне право виїжджати за кордон в умовах військового стану, оскільки є багатодітним батьком трьох маленьких дітей, однак такої можливості він навіть не розглядав.

Свою кохану дружину Alyosha з синами і донькою він відправив спочатку на захід країни, а трохи згодом в Америку до рідних. Зіркова пара не бачилася з 24 лютого, намагається щодня телефонувати одне одному, якщо Тарас не на чергуванні, коли такої можливості зі зрозумілих причин немає.

Попри це, подружжя запевняє, що відстань на їхні стосунки анітрохи не впливає, і почасти це завдяки дітям, які не дають співачці розслабитися, а Тополі дають сил, щоб він залишався здоровим, живим і цілим.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Дружина Тараса Тополі Alyosha зізналася, що фінансово не тягне життя у США

В інтерв’ю для “КП в Україні” Alyosha зізналася, що летить до України, тому що більше не може бути в розлуці з чоловіком — дуже хоче його обійняти. Крім того, знаменитість не приховує — якби у них не було в Америці родичів, вони б ніколи туди не поїхали, оскільки це дуже недешева країна:

“Тут без рідних, без допомоги вижити неможливо. А не дай Боже дитина захворіє. Я подавала документи, щоб отримати хоч якесь страхування, але мені відмовили. Не відмовили тільки Роману, тому що він народився тут, він є американським громадянином, а мені, Марусі і Марку хворіти не можна”.

Схожі статті