Що відомо про вагітність Нелі Шовкопляс: хто батько і кого чекає ведуча “плюсів” — живіт не приховати (ФОТО)

Неля Шовкопляс — яскрава зірка популярного телеканалу "1+1". Особисте життя ведучої бентежить всіх її прихильників, а сама вона показала знімки з часів вагітності, аби ще більше підігріти цікавість до своєї постаті.

Історія Нелі Шовкопляс — це справжня реінкарнація казки про Попелюшку, але на український мотив. Вона була простою дівчиною з міста Барвінкове, де проживає трохи більше 10 тисяч мешканців. У ранній молодості вона навіть і не могла уявити, що дуже швидко стане народною улюбленицею.

Неля Шовкопляс показала красеня, який затьмарив її чоловіка
Що відомо про вагітність Нелі Шовкопляс

Та спершу доля дозволила їй реалізуватися, як мама. Всевишній подарував майбутній зірці двійко діток. Хлопчиків назвали Тимофій та Матвій. Поява малюків у животику стала радісною, але бентежною новиною для популярної жінки. Вона була незаміжньою, але батько дітлахів, дізнавшись про вагітність вчинив, як справжній чоловік та повів свою обраницю під вінець. До речі, зірка не приховує, що має шлюб, але коханий публічності уникає.

Сама Неля на сторінці в Інстаграмі показала, як вона виглядала при надії та розповіла, що відчувала у той момент:

“Так мріяла народжувати сама, але проти природи не попреш! Коли всі казали, що можуть початися передчасні пологи, я не звертала уваги, моталася між трьома містами, багато гуляла і кайфувала! А за день до операції втекла на концерт Ніно Катамадзе!”

Ніжна світлина зачарувала всіх фанатів Шовкопляс і у коментарях вона отримала самі компліменти. Дітки народилися справжніми козаками по 3 кіло кожний. Зараз радують свою маму успіхами щодня.

Нагадаємо, що перед тим, як стати до роботи у студії “Сніданку з “1+1”, ведуча проходила тривале стажування на телеканалі. Сама ж знаменитість за освітою є маркетологом-економістом.

Схожі статті