“Немає сенсу мовчати”: Володимир Дантес і Кацуріна втратили сором і зробили публічне зізнання прямо з ліжка

Після того, як Надя Дорофєєва визнала, що чутки про її роман з Михайлом Кацуріним — правда, глядачі чекають на зізнання від Володимира Дантеса та Даші Кацуріної.

Після початку повномасштабної війни на території України Володимир Дантес та Надя Дорофєєва шокували своїх прихильників раптовою заявою про те, що їхні стосунки зруйновані. Ба більше, виявляється шанувальники навіть не помітили кризи у взаєминах артистів. А судячи з усього, вона тривала досить давно і закінчилася логічно — розставанням.

Дантес і Кацуріна втратили сором і зробили публічне зізнання прямо з ліжка

Приблизно в той самий період у мережі почали ширитися кадри, на яких Надя обіймається з українським блогером та ресторатором Михайлом Кацуріним.

Володимир Дантес, Надя Дорофєєва та Кацуріни минулого року

Здавалося б нічого такого, адже він тільки-но розлучився зі своєю дружиною Дашею. Однак кадр був зроблений в Іспанії, а характер обіймів був вельми романтичним.

І хоча Володимир знав про те, що вони зустрічаються, адже Кацуріни були друзями зірок, заявив, що поняття не має, що відбувається.

Тим часом між Володимиром Дантесом та Дашою також відбувається дещо дивне. Молоді люди постійно проводять час разом і вже розбурхали мережу плітками про імовірний роман. Звісно, частині аудиторії дуже смішно від того, що відбувається, адже виходить, що пари просто помінялися партнерами. Але так чи інакше, ситуація заходить все далі, і далі.

Так, нещодавно Володимир Дантес та Даша оприлюднили на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram відеозвернення до користувачів мережі, з проханням допомагати тваринам під час війни.

Що відомо про нового хлопця Наді Дорофєєвої: біографія Михайла Кацуріна
Дантес і Кацуріна втратили сором і зробили публічне зізнання прямо з ліжка

Однак привертає увагу той факт, що відео записане у ліжку, а Даша під час його створення була одягнена у шовкову нічну сорочку. Навіть якщо між знаменитостями немає роману, то вони точно знають, що привертають увагу. Залишається лише з’ясувати, чи це стосунки або ж просто піар.

Схожі статті