Тоня Матвієнко возз’єдналася з мамою та повернулася у батьківську хату: Ніна Митрофанівна емоцій не стримала

Тоня Матвієнко через війну виїхала закордон. Проте, зараз зірка повернулася додому і влаштувала справжній сюрприз своїм рідним. Як відреагувала мама співачки і чому, коли приїхала назад білявка, нікого не було вдома?

Тоня Матвієнко, як і мільйони українських жінок зіштовхнулася з проблемою: вона мала рятувати дітей і літніх батьків від війни. У розлуці з коханим, далеко від дому співачка намагалася перечекати горе у Європі.

До речі, її коханий Арсен Мірзоян, коли напали на столицю, пішов боронити Київ. Про свою діяльність багато не розповідав, а зараз, як не стало окупантів на Півночі країни, став активно волонтерити. Чоловік займається автівками для військових. Інколи йому самому доводиться лагодити машини, аби наші бійці отримали справного помічника.

Тоня Матвієнко возз’єдналася з мамою

Сама ж артистка, не витримавши розлуки з домом та обранцем, вирішила таки взяти маленьку донечку Ніну та приїхати назад. Співачка не попереджала близьких і влаштувала сюрприз.

Як відреагувала Тоня Матвієнко на повернення дочки?

До війни у мережі всі обговорювали те, що зіркова білявка разом з Аресеном проживає разом зі своєю мамою. Ніна Митрофанівна наголошувала на тому, що відчувала дискомфорт у цьому. Проте зараз зустріч з рідними викликала у немолодої зірки купу емоцій. Хоча Тоня і думала, що коли повернулася, вдома нікого не було:

“Поховалися”, — сказала на камеру Матвієнко-молодша.

Тоня Матвієнко возз’єдналася з мамою

Немолода мама і бабуся була щиро рада побачити онучку. Зі сльозами на очах вона розцілувала маленьку, а далі вже не випускала з обіймів і своєї рідної дочки. Антоніна і сама ледь могла стриматися, аби не розплакатися та не припасти ненці на груди.

Нагадаємо, що у Ніни Матвієнко є трійко дітей: один із синів пішов стопами тата і став художником. Його брат подався у церковники. Спершу служив у московському патріархаті, але після анексії Криму взяв рішення перейти до київського. Артистка досі живе зі своїм першим чоловіком Петром.

Схожі статті