Тоня Матвієнко і Роман Скорпіон взялися за руки та розповіли про почуття: “Ти моє щастя”. Мірзоян не коментує

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян здаються майже ідеальною парою. Проте, світловолосу співачку помітили в обіймах іншого молодого чоловіка. Що відомо про Романа Скорпіона і чому законний обранець зірки ніяк не реагує на однозначні романтичні сигнали.

Тоня Матвієнко. Героїня цього матеріалу двічі виходила заміж, народила першу дитину у 17 років, але легковажною цю співачку не можна назвати. Нині своє життя вона присвячує Арсену Мірзояну, з яким вже не перший рік живе у любові та злагоді. Втім, є кадри, де артистка ефектно прогулюється з молодим блондином, якому ще й зізнається у коханні.

Звати цього красеня — Роман Скорпіон. Йому ніжно протягує артиста руки, обіймається та співає:

“Я нікому тебе не віддам… Ти моє щастя”

Тоня Матвієнко і Роман Скорпіон взялися за руки

Кадри дуже красномовні, але Арсен Мірзоян не поспішає влаштовувати обранці сцену ревнощів. Чоловік знає, що це лише дуетна пісня, а його красуня дружина лише грає образ закоханої у співака жінки.

Що відомо про Романа Скорпіона?

Молодий артист став неймовірно популярним завдяки своїй пісні “Так сильно”. До цього успіху він йшов тривалий час. І це було непросто. Походить Роман з багатодітної родини, народився на Львівщині. У юності мав дбати про братів і сестер. Важка доля спіткала майбутню знаменитість, адже батько, голова родини, зник, а матуся, яка дарувала безкінечне кохання і турботу відійшла на той світ. Скорпіон, як найстарший почав піклуватися про свою рідню.

Роман Скорпіон

Здавалося, що на музичній кар’єрі можна поставити хрест, але музикант — не з тих, хто легко здається. Він навчався в училищі та кожну вільну хвилину присвячував улюбленій справі. З Тонею Матвієнко вийшов чудовий тандем, але стосунки у зірок лишилися тільки дружніми. Співачка дуже підтримує свого колегу.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян познайомилися завдяки проєкту “Голос країни”. А ось побралася пара лише у 2017 році. Разом виховує чудову дитину, донечку Ніну. Дівчину назвали на честь знаменитої бабусі.

Схожі статті