Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля та показав щасливу наречену, яка вдвічі молодша за Інну Білоконь

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко засвітився на святкуванні весілля та вразив шанувальників новиною. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Шанувальники Андрія Данилка десятиріччями цікавляться, чому артист досі жодного разу не одружився. У мережі та в пресі з’являлися різні версії щодо особистого життя співака, включаючи його нетрадиційну орієнтацію та зверхсекретний шлюб.

Скільки років разом Данилко і мама Сердючки насправді
Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Однак, після початку повномасштабної війни на території України зірка, який майже ніколи не обговорював з журналістами своїх стосунків з жінками, вперше розповів про те, що не одружився через нібито несумісність з сімейним життям.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Але може справа в тому, що знаменитість занадто часто приймає участь у створенні чужих союзів? На особистій сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram ніколи не з’являються кадри з торжеств, на яких артист приймає безпосередню участь.

Завдяки веселому та святковому репертуару Андрія Данилка постійно кличуть співати для гостей. І варто відмітити, вартість даних замовлень сягає неймовірних сум. Тим не менш, Вєрка Сердючка та її команда користуються шаленою популярністю вже не один рік. Можна було-б подумати, що рано чи пізно актуальність репертуару зірки знизиться. Але це цілковита неправда!

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Не так давно Андрія Данилка, Інну Білоконь та їхні колектив запросила на своє весілля молода співачка Катерина Гуменюк, яку українські глядачі знають під псевдонімом Асоль. Юна артистка та її не менш юні гості були у захваті від програми Вєрки Сердючки.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

З торжества залишалася маса кадрів, і всі вони свідчать про те, що весілля було зіграно на дуже широку ногу. Адже окрім Данилка, на свято запросили і Тіну Кароль.

Схожі статті