Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського: гени татуся, який кинув сім’ю, видно здалеку

Відома українська телеведуча Лідія Таран 14 років тому народила від свого колеги Андрія Доманського прекрасну дівчинку на ім'я Василина. Як вона виглядає зараз?

Наприкінці двотисячних знаменитий український телеведучий, на той час суперзірка вітчизняного телебачення, Андрій Доманський покинув свою першу дружину Марину і двох дітей. А все тому, що його серце підкорила колега Лідія Таран.

Яким виріс старший син Андрія Доманського не від Таран
Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського

У зіркової пари швидко закрутився роман, в результаті якого народилася дівчинка Василина. Телеведучий так і не одружився на матері своєї дочки, а згодом пішов з родини.

Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського

Причиною розставання стала жінка. Андрій познайомився зі своєю майбутньою дружиною Юлією, яка змусила його знову повірити у шлюб. Лідія Таран залишилася з дочкою у самотності.

Та як розповідав телеведучий пізніше, його колишня не надто і бажала виходити заміж. Мовляв, впродовж їхнього роману вона один раз навістила його матір, продемонструвавши таким чином свою незацікавленість у його сімействі.

Лідія Таран нарвалася на критику за яскравий макіяж 14-річної дочки від Доманського
Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського

Тим часом Лідія вже може похизуватися дорослою дочкою, в яку вклала усе найкраще. З роками дівчина все більше стає схожою на батька, і все менше нагадує матір. Василина успадкувала від телеведучого пишні губи, брови, погляд і навіть форму обличчя. Від матері вона отримада стиль та манеру розмовляти.

Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського

Нагадуємо, що Лідія Таран та її донька евакуювалися до Франції. Василина Доманська навіть пішла до школи в Європі. В Україну телеведуча поверталася, але на неї чекала квартира з пошкодженими вікнами. Так склалося, що житло зірки постраждало, так як знаходилося близько до вибухів. Судячи з усього, Василина поки що не повертається до України.

Схожі статті