Настя Каменських повернулася в Україну ненадовго: співачка збирає валізи та їде в Європу, де чекає чоловік

Співачка Настя Каменських з початку повномасштабної війни разом зі своїм зірковим чоловіком Потапом поїхала за кордон заради безпеки і пробула там всю весну і майже все літо.

Настя Каменских повернулась до України лише в середині серпня. Артистка дала декілька інтерв’ю, виступила перед військовими на благодійному концерті, зустрілася зі своєю мамою та приїхала в заміський будинок, в якому жила зі своїм чоловіком Потапом.

Саме через те, що з Каменських поїхав і Потап за межі України, сімейна пара піддалась великому осудженню зі сторони багатьох зірок та шанувальників. І нехай Потап виставляє гнівні відео про те, що відбувається в Україні, але зірки, які служать в ЗСУ не бачать від цього великої користі, кажуть, краще б він приїхав до України і не обов’язково в ЗСУ, він міг би підтримувати своїх колег на творчому фронті, давати благодійні концерти, влаштовувати збори коштів та робити щось, а не тільки говорити.

Настя Каменських з Потапом за кордоном
Настя Каменських з Потапом за кордоном

Зараз, Каменських не прогнозує строки повернення до України, поки вона хоче зосередитись на благодійних концертах по Європі, аби мати змогу допомогти ЗСУ. До того ж, чоловік Каменських Потап, жодного разу не приїжджав до України і не збирається. В нього є проблеми зі здоров’ям, тому Потап не ризикує їхати додому.

Настя вже виступила у Болгарії і поки що анонсувала два наступних концерти. Перший в Іспанії 15 вересня в місті Марбелла. І 18 вересня в Аліканте. Також артистка зазначила, що з кожного квитка, гроші підуть на допомогу Україні та українській армії.

Такими вчинками родина Настя Каменских і Потапа знов може попасти під хейт від колег та шанувальників в instagram, які дуже активно слідкують за подіми та не соромляться своєї думки, навіть якщо вона не зовсім доречна.

Схожі статті