Наталія Сумська вперше з лютого показала себе з чоловіком: Хостікоєв разюче схуд, а сама акторка ховає обличчя

Наталія Сумська на відміну від своєї сестри Ольги не поринула з головою у світ соціальних мереж, але, як і будь-яка відома персона має там сторінки. Нещодавно акторка порадувала фанатів рідкісною світлиною.

Наталія Сумська стала справжньою улюбленицею мільйонів українців: дуже інтелігентна, з надзвичайним почуттям естетики, вона зачаровує з першого погляду. На своєму творчому шляху акторка обрала театр, на відміну від своєї молодшої сестри Ольги, яка не уявляє себе без кіно та серіалів.

Цікаво, що зірка, попри чималу кількість фанатів лишилася вірною класиці: вона не стала займатися активно блогінгом, а спілкується з прихильниками у звичній для себе формі. Часто її разом з чоловіком можна було побачити на благодійних виступах.

Наталія Сумська вперше з лютого показала себе з чоловіком

Та нещодавно знаменитість показала світлину з чергового виступу. У мережі одразу помітили неповторне перевтілення артистки: її обрядили у морський образ та прикрасили вуаллю з рибацької сітки. Втім, кардинально змінив грим саме Анатолія Хостікоєва. Його про неможливо впізнати після перевтілення, адже візажисти йому підкреслили розкішні вилиці та додали вуса до стилю.

Наталія Сумська вперше з лютого показала себе з чоловіком

Прихильники просто засипали Наталію компліментами, але її рідна сестра оминула стороною нове фото.

Відомо, що родички нині утримуються від спілкування. За словами Сумської-старшої, причиною розриву відносин стали погляди на мистецтво та політичну ситуацію. Для однієї з родичок просто неприпустимо зніматися у проєктах, які готуються для російського глядача. Схоже, навіть смерть мами, яка пішла з життя ще у лютому, не примирила її дочок. Нині жодна зі знаменитостей не коментує скандал у сім’ї.

Нагадаємо, що Наталія вже багато років працює на одній сцені зі своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим. Пара віртуозно поєднала кар’єру та батьківство: виховали спільного В’ячеслава та не полишили у біді дочку акторки від першого шлюбу, Дарину. Дівчина так і не змогла після втрати коханого повернутися до шоу-бізнесу.

Схожі статті