Леся Нікітюк не стримала почуттів та публічно зізналася у коханні не Притулі: “Леся дуже любить тебе”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк зробила публічне зізнання в коханні, але на цей раз не реальній людині, і не Сергію Притулі, а місту.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк любить зізнаватись в коханні, але не чоловікам, а українським містам. Навіть до війни вона робила це дуже часто, а після початку повномасштабних військових дій в Україні, робить це ще з більшим ентузіазмом.

Втім, інколи промені любові Лесі Іванівни діставали і до Сергія Притули, адже йому вона також зізнавалася в почуттях. Та на жаль, лише в рамках піар-компанії їхнього розважального шоу “Хто зверху”.

Леся Нікітюк не стримала почуттів та публічно зізналася у коханні

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яку зробила у місті Хмельницький. Вона привітала його з днем народження, а також заявила, що дуже його любить.

Леся Нікітюк не стримала почуттів та публічно зізналася у коханні

Зірка показала себе на тлі поля і чистого неба. Для фотографії Леся Іванівна підібрала дуже світлий та легкий образ, який складався з білої тканини.

Нагадуємо, що після початку війни Леся Нікітюк почала активно займатися волонтерською діяльністю. Телеведуча створила координаційний центр для волонтерів, збирала необхідні речі для біженців та переселенців, влаштовувала безкоштовні обіди через їдальню, розшукувала житло для сімей, допомагала дитячим прихисткам, а також спілкувалася з захисниками.

Понад півроку знаменитість віддавала усі свої сили та нерви на боротьбу за незалежність України, і своїми досягненнями може позмагатися хіба що з Сергієм Притулою, який зміг дістати для України безкоштовні Байрактари та супутник.

Схожі статті